Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpek ‘Sorunu’ ile ilgili konuştu! “Elimizde çubukla çözeceğimiz konu değil”

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Üniversite kampüsündeki köpek popülasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çubuğu elimize alıp kovalamamız ile çözeceğimiz bir sorun değil” diyerek her çözüm girişiminde köpek düşmanı rektör ilan edildiğini ifade etti.

KOÜ Rektörü Prof. Dr.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bugün sabah saatlerinde basın mensupları ile bir araya geldi. Üniversitenin Kartepe Derbent’te bulunan uygulama otelinde gerçekleşen buluşmada Rektör Cantürk Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“İNSANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUZ”

Üniversitede bulunan köpek popülasyonu ile ilgili konuşan Rektör Cantürk, “Köpeklerden korkuyoruz. Ben de korkuyorum. Başhekim olduğum dönemde de uğraştık. Ses cihazları koymayı denedik. Bizim köpeklerin kulakları işitmiyor. Ses cihazlarına bile tepki vermiyor. Bu sorun, şehirde mahalle aralarında da var. Biz kampüsteki köpek sayısını azaltmak için manevra yaptık. 600 civarında olan köpek sayısını 90’a kadar düşürdük. Biz köpekleri seviyoruz ama insanları daha çok seviyoruz.

“BİZ DE BEKLİYORUZ”

Biz bir şeyler denediğimizde köpek düşmanı rektör olarak ilan edildik. Çocuklarımıza zarar veriyorsa bir çözüm bulmamız gerekiyor. Bunun çözülmesi gerekiyor. Buna bir çare bulalım. Çubuğu elimize alıp kovalamamız ile çözeceğimiz bir sorun değil. Cumhurbaşkanımız bunu batı nasıl çözdü ise biz de çözeceğiz dedi. Biz de bekliyoruz” dedi.

Rektör Cantürk: Aslında ilk ikideyiz

Rektör Cantürk’ten müjde: KOÜ aday listesine alındı