Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan Hoca’yı kim öldürdü? Ramazan Pişkin’in katili yakalandı mı? Ramazan Hoca cinayetinde kan donduran detaylar

Sosyal medyada ‘Diyarbakırlı Ramazan

Sosyal medyada ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve sorulara yanıt verdiği videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Ramazan Pişkin, dün İstanbul Fatih’te cinayete kurban gitti.

“Filozof Ramazan” olarak da bilinen Pişkin, İstanbul’daki iş yerinde bir kişiyle yaşadığı tartışma sonucunda bıçaklanarak ağır yaralandı. Pişkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Pişkin’in ölümü sevenleri ve takipçileri arasında derin bir üzüntü yarattı.

DETAYLAR DEHŞET VERİCİ

Olayın ardından dehşet verici detaylar ortaya çıktı. Filozof Ramazan’ın her zaman namaz kıldığı dükkandaki bölümde katledildiği öğrenildi. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, katil zanlısının Zeytinburnu’ndan Fatih’e tam 1 buçuk saat boyunca yürüyerek geldiği ve ardından Ramazan Hoca’nın yanına giderek saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Görüntülerde kan izlerinin yer aldığına dair detaylar da göze çarptı.

Gelen son dakika bilgisine Ramazan hocayı öldüren katil zanlısı yakalandı.

Öte yandan Ramazan Pişkin bugün Diyarbakır Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Çifte Havuz Mezarlığı’nda defnedildi. Pişkin’in babası İsmail Pişkin, defin işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunu katledenlerin yakalanmasını ve cezalandırılmasını talep ederek, “Devlete güveniyorum, Allah devlete zeval vermesin. Oğlum çok iyi biriydi. İnsanları seviyordu, çocuklar onun peşinden gidiyordu.” dedi.

Ablası, Pişkin’in tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Sinirli ve üzgün olduğu görülen abla kameralara dönerek, “Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz” diyerek bağırdı.

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır.

Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun.