Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı’nın o sözü Yunus Emre Özden’in keyfini kaçırdı! Resmen yasakladı… ‘Bu kadarı da olmaz’

Dün akşam yeni bölümü ile milyonları ekranları başlarına kilitleyen Survivor All Star, yarışmacıların dans performansları ile adeta nefes kesti. Kazananların Rio Karnavalı’nın biletini kazandıkları bölümün sonunda canlı yayına geçilmesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı’nın canlı yayında yaptığı açıklamalar bazı yarışmacıların canlarını sıktı.

Dün akşam yeni bölümü

Tv8’in reyting rekortmeni projesi Survivor, her sene olduğu gibi bu sene de ekranlara damga vurmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye’nin finalinin ardından her akşam Tv8’in yayın akışında ye almaya başlayan sevilen yarışma programı, All Star kadrosunun çekişmeli yarışları ile milyonları ekranları başlarına kilitliyor.

Senelerdir devam eden yarışmanın tarihine gerek şampiyonlukları gerek ise de farklı karakterleri ile damgalarını vurmuş olan yarışmacılar, bu sene All Star konsepti çerçevesinde bir araya getirildi. Her sene olduğu gibi bu sene de SMS torpili ile şampiyonluk elde edildiğinin iddia edilmesinin önüne geçmek isteyen Acun Medya ekibi, All Star yarışmacılarının ilk kez halk oylaması olmadan yarışacaklarını ifade etti. Yalnızca performansa dayalı olarak devam eden yarışma programı her bölümü ile olay yaratırken son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile dikkat çekti.

Dans yarışmasının düzenlendiği yeni bölümde Bozok, Mustafa Kemal Kurt, Sahra Işık ve Uğurtan Dora hariç tüm yarışmacılar performans sergiledi. Gecenin ikinci etabında yarışmacıların performanslarının Acun Ilıcalı’nın Instagram’ında düzenlenen anket üzerinden değerlendirileceği belirtildi. Anket sonuçlarını büyük bir sürpriz ile Dominik’ten canlı yayın ile açıklayan Acun Ilıcalı, yarışmacıları uyardığı anlar ile dikkat çekti.

 CANLI YAYIN HEYECANI DİKKAT ÇEKTİ

Dominik’ten gerçekleştirilen canlı yayının başında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, ‘Biliyorsunuz canlı yayın hata kaldırmaz’ ifadelerini kullandı. Bu neden ile bazı yarışmacılara söz vermekten çekindiğini belirten Ilıcalı, özellikle iki yarışmacıyı işaret etti.

YUNUS EMRE VE YASİN OBUZ’A YASAK

Yunus Emre ve Yasin Obuz’a söz vermekten çekindiğini belirten Acun Ilıcalı, bu açıklamayı esprili bir dilde yapmış olsa da Özden’in konuşmaya alındığı görüldü. Obuz ise Ilıcalı’nın sözlerine tebessüm ile karşılık verdi. Sonrasında şaka yaptığını ifade eden Ilıcalı, ‘Söz isterseniz elbette veririm’ dedi.