Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Settar Tanrıöğen son durumu nasıl? Kızılcık Şerbeti oyuncusu Settar Tanrıöğen hastalığı nedir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Abdullah (Apo) karakteri ile tanınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili hastane yetkililerinden açıklama geldi. 26 Ocak Cuma günü beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması sonucu acilen ameliyat edilen ve yoğun bakıma alınan Tanrıöğen’in durumu hakkında bilgiler verildi.

Hastane başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, yaptığı açıklamada Settar Tanrıöğen’in baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleri üzerine beyin damarlarında oluşan anevrizmanın patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edildiğini belirtti. Girişimsel nöroradyoloji uzmanı Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk ve ekibinin acil müdahalesiyle yoğun bakıma alınan Tanrıöğen’in tedavisine devam edildiği ifade edildi.

Hastane doktorları tarafından yapılan açıklamada, 29 Ocak Pazar günü beyindeki kanamaya bağlı olarak beyin omurilik sıvısında artış tespit edildiği ve buna yönelik girişimsel işlem yapıldığı bilgisi verildi. Settar Tanrıöğen’in durumunun stabil olduğu ve multidisipliner bir ekip tarafından tedavi edildiği belirtilirken, risklerin varlığı nedeniyle tedavisine yoğun bakımda devam edileceği kaydedildi.