Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener’in iddialarına Kılıçdaroğlu’ndan doğrulama: Meral hanım, doğru söylemiş!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM Grup Toplantısı’nda geçtiğimiz günlerde dile getirdiği iddialara CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan doğrulama geldi. Kılıçdaroğlu, “Meral hanım, doğru söylemiş” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son grup toplantısında 2017 Anayasa Referandumu’ndaki süreç içerisinde CHP’nin yardım yapmadığı iddialarına Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan doğrulama geldi. Kılıçdaroğlu, “İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alış verişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım, gerçeği söylemiş” dedi.

“MERAL HANIM, GERÇEĞİ SÖYLEMİŞ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son grup toplantısında 2017 Anayasa Referandumu’nu hatırlattı. Akşener, “017’de biz ‘Hayır’ oyu kullanmak için kampanya yaptık. Kılıçdaroğlu’na gidin sorun, CHP 1 liralık yardım yapmış mı? Kılıçdaroğlu emrinde belediyeler eliyle bize 1 lira yardım yapmış mı? Sayın Kılıçdaroğlu bu işin peşini bırakmayacağım” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da bu sözler sonrasında Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e yaptığı açıklamada; “İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alış verişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım, gerçeği söylemiş” ifadelerini kullandı.

“SAHAYA ÇIKMAM YANLIŞ ANLAŞILABİLİR”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde sahaya çıkıp çıkmayacağına yönelik olarak da konuşan Kılıçdaroğlu, CHP’de bir genel başkan varken, kendisinin sahaya çıkmasının yanlış anlaşılabileceğini söyledi. Saygı Öztürk’e konuya dair yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu; ” Partimizin genel başkanı varken, önceki genel başkan olarak benim sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir” dedi.