Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emeklileri Kapsayan Kredi Kampanyası O Bankadan Geldi: Günde 45 TL’ye 25 Bin Liralık Krediniz Hazır!

Bilindiği gibi milyonlarca emekli kendilerine yapılan zamlar karşısında ses yükseltmeye devam ediyor. Yoksulluk sınırının çok altında kalan maaşlar nedeni ile emekliler çareyi banka kredilerinde arıyor.

Bilindiği gibi milyonlarca emekli

2024 yılında yapılan emekli zamları, SSK ve Bağ-Kur emeklisinin yüzünü güldürmedi. Yapılan zamların yetersiz kaldığı bu dönemde, 7 bin 500 TL olan en düşük emekli maaşının 10 bin liraya yükseltilmesi de emekliler için pek bir şey ifade etmedi.

Geçim sıkıntısının günden güne arttığı ülkemizde özellikle emekli vatandaşlar ay sonunu getirebilmek için kara kara düşünüyor. Nakit sıkıntısı neden ile kredi kartı ve kredilere yönelen vatandaşlar artık biriken borçların altında da ezilmeye başladı. Hal böyle olunca ve emekli maaşlarına yapılan zamlar yetmeyince emekliler çareyi yine krediye başvurmakta aramaya devam ediyor.

SADECE EMEKLİLERE ÖZEL DÜŞÜK FAİZ ORANI

Emekli vatandaşlar, düşük faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi arayışına devam ediyor. Nakit sıkıntısı nedeni ile en temek gıda ürününü alırken bile kredi kartı kullanmak zorunda olan vatandaşlar, biriken borçlarından kurtulmak ve en azından tek bir yere borçlanmak istiyor.

PTT ile yaptığı iş birlikleriyle ön plana çıkan Aktif Bank, milyonlarda emeklinin aradığı düşük faizli kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başladı. Aktif Bank, sadece emekli vatandaşlara özel olarak hazırladığı kampanya kapsamında, 100 bin liraya kadar nakit destek sağlayacaklarını da ifade etti.

36 AY VADE YÜZDE 3,19 FAİZ

Aktif Bank, sadece emekli müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyasında maksimum 100 bin liraya kadar ödeme yapılacağını ifade etti. Banka tarafından açıklanan örnek ödeme planında ise kredi tutarı 25 bin lira olarak baz alındı. Bu tutara göre yüzde 3,19 faiz oranı ve 36 ay vade ile beraber emekli vatandaşların aylık olarak ödeyeceği taksit tutarı 1.349,21 TL olarak hesaplandı.

Aktif Bank hem emekli müşteri portföyünü arttırmak hem de milyonlarda emekli vatandaşın yaşadığı maddi sıkıntılara destek olabilmek adına bu kampanyayı hazırladıklarını da ifade etti.