Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilim inceledi… Bu insanlar süper güçlere mi sahip? Şoke olacaksınız!

Buz adam, röntgen gözlü kız, uyumayan adam… Bunlar süper güçler mi? Bilim insanları bu konuyu araştırdı.

Buz adam, röntgen gözlü

Çoğumuz süper kahraman olmayı hayal etmişizdir. Uçmak, zamanı kontrol etmek veya görünmez olmak gibi güçlere sahip olmak çok çekici gelir. Ancak bu güçler sadece hayal ürünü mü yoksa gerçekten var mı?

Dünyada bazı insanlar, inanılmaz yeteneklere sahip olduklarını iddia ediyor. Bilim insanları da bu insanları mercek altına aldı. İşte süper güçlü insanlar ve onların hikayeleri…

70 YILDIR AÇ VE SUSUZ YAŞAYAN ADAM

Prahlad Jani, Hindu bir din adamı. 70 yıldan fazla bir süredir hiç yemek yemediğini ve su içmediğini söylüyor. Ona göre, damağındaki bir delik sayesinde su emebiliyor.

2010 yılında, Batı Hindistan’daki Sterling Hastanesi’nde doktorlar tarafından iki hafta boyunca gözlem altında tutuldu. Bu süre zarfında, Jani’nin hiçbir şey tüketmediği ve idrar veya dışkı çıkarmadığı görüldü. Doktorlar, bunun normalde böbrek yetmezliğine yol açacağını belirtti. Jani, 2020 yılında 91 yaşında hayatını kaybetti.

SOĞUĞA KARŞI DAYANIKLI BUZ ADAM

Wim Hof, 64 yaşında, altı çocuk babası bir Hollandalı. Soğuğa karşı olağanüstü bir toleransı var. Şortla Kilimanjaro Dağı’na çıktı, buz dolu bir kapta 112 dakika kaldı ve karda çıplak ayakla koştu.

Ancak ilginç olan, Buz Adam lakaplı Hof’un aslında soğuktan nefret etmesi. Kendi geliştirdiği “Wim Hof yöntemi” ile sağlıklı, mutlu ve güçlü olmayı amaçlıyor. Bu yöntem, derin nefes alma, soğuk suya maruz kalma ve odaklanmış bir zihin içeriyor.

50 YILDIR UYUMAYAN ADAM

Thai Ngoc, Vietnamlı bir çiftçi. Geçen yıl, 50 yıldır uyumadığını iddia etti. 81 yaşındaki adam, neden uyuyamadığını veya yorgun hissetmediğini bilmediğini söyledi. 2007 yılında, yerel medya uykusuzluğunu duyurdu. Ngoc, dünyaca ünlü oldu. Yabancı medya şirketleri, hayatını belgelemek için çok para teklif etti. Ama Ngoc reddetti.

RÖNTGEN GÖZLÜ KIZ

Natasha Demkina, genç bir Rus kadın. Gözleriyle insanların içini görebildiğini iddia ediyor. Normal görüşünün yanı sıra, etkileyici bir görüşe sahip.

Demkina, bir doktor gibi tıbbi durumları teşhis edebildiğini ve ilaçların etkilerini izleyebildiğini söylüyor. Çocukluğundan beri bu güce sahip olduğunu ve hastalara yardım etmek için kullandığını belirtiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!