Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri’nde büyük sürpriz! Rıza Kocaoğlu setlere geri döndü”

Haftalardır gerek tanıtımları gerek ise de oyuncu kadrosu ile gündemden düşmeyen İnci Taneleri, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile olay yarattı. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan diziye Rıza Kocaoğlu sürprizi damga vurdu. İşte ayrıntılar…

Haftalardır gerek tanıtımları gerek

Yeni dizilerin reyting mücadeleleri hız kesmeden devam ederken son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden biri de İnci Taneleri oldu. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve haftalardır da Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon sahneleri ile gündemden düşmeyen yeni dizi, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çekti.

İlk tanıtım videosundan bu yana gerek ekranların gerek ise de sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam eden İnci Taneleri, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerin dikkatlerini çekti. Türkiye’yi ekran başına kilitleyen yeni bölümde yeni oyuncu sürprizi, herkesi şaşkına çevirdi.

SONUNDA SETLERE DÖNDÜ

Dün akşam ikinci bölümü ile Kanal D’nin yayın akışında yer alan ve bugün açıklanan reyting sonuçlarına göre de izleyiciler tarafından bir hayli sevildiği görülen İnci Taneleri, yeni oyuncu sürprizi ile de olay yarattı. Uzun süredir ana akım medya işlerinde boy göstermeyen, daha çok dijital projelerde yer almayı tercih eden Rıza Kocaoğlu, İnci Taneleri’nin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp oynadığı İnci Taneleri, dün akşam heyecanlı sahneleri ile olay yarattı. Türkiye’yi ekran başına kilitleyen dizide Rıza Kocaoğlu’nu görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Kocaoğlu’nun hızlı bir giriş yaptığı dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı, Kocaoğlu’nun canlandırdığı karakterin cezaevinden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜM HEYECAN İLE BEKLENİYOR

Azem ve Dilber’in etkileyici hayat hikayelerini konu edinen İnci Taneleri, konusu ile olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Kadroda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Yasemin Baştan gibi usta isimler yer alıyor.

Dizinin yeni bölümü 8 Şubat Perşembe akşamı saat 20:00’de yayınlanacak. Dilber’in eski kocasından kurtulup kurtulamayacağı, Azem’in Dilber ile nasıl bir ilişki kuracağı merak ediliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!