Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı! O Sözleri Duyan Seyirci Krize Girdi! Kızılcık Şerbeti Ertuğrul Meğer Başka Biriymiş..

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul İslamoğlu sahneleri dikkat çekti. Yeni bölümle birlikte Kıvılcım tüm gerçekleri öğrendi. Kıvılcım’la evlenmek isteyen Ertuğrul’un geçmişinden gelen davetsiz misafir her şeyi açığa çıkardı. Kimse bu kadarını beklemiyordu..

Cuma günlerinin rekortmen yapımı

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul İslamoğlu sahnelerini seyre dalan izleyicilerin odak noktası yeni bölüm oldu. 2 Şubat Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Ertuğrul ile Kıvılcım’ın yakınlaşması damga vurdu. Cuma günlerinin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümde önce Nursema’dan etkilenen Ertuğrul rotayı Kıvılcım’a çevirdi. Kayra Şenocak’ın hayat verdiği Kızılcık Şerbeti Ertuğrul İslamoğlu hikayesinde yeni dönem başladı. Cuma günleri izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul’un geçmişinden gelen davetsiz misafir her şeyi ortaya çıkardı. Kıvılcım’ın karşısına çıkan gizemli konuk istismara uğradığını söyledi. Meğer Kızılcık Şerbeti Ertuğrul çok başkaymış..

KIZILCIK ŞERBETİ ERTUĞRUL İSLAMOĞLU

Her hafta cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde tüm gözler Ertuğrul İslamoğlu’na çevrildi. Yepyeni bölümleriyle yola devam eden rekortmen dizide Kıvılcım’la evlenmek isteyen Ertuğrul’un foyası ortaya çıktı. Kayra Şenocak’ın hayat verdiği Ertuğrul İslamoğlu tüm dengeleri alt üst etti. Kıvılcım’la yeni bir yola çıkan Ertuğrul’un geçmişten gelen kadına sürekli istismarda bulunduğu söylendi. Kıvılcım’ın karşısına çıkan misafir, “Ertuğrul’a güvenme. O senin sandığın gibi biri değil. Çok tehlikeli. O adam beni yıllardır taciz ediyor. İstismara uğruyorum. Ne olur bana yardım edin” deyince olanlar oldu.

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

25 Haziran 1975 İstanbul doğumlu Kayra Şenocak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden farklı dizi ve filmde rol alan Kayra Şenocak Aynalı Tahir dizisinde Bilal rolüne büründü. Ardından Yağmurdan Sonra, Yarım Elma gibi projelerde yer aldı. 2013 yılından beri kendi kurduğu tiyatroda kendi yazıp yönettiği Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden adlı oyunda yer aldı. 2019 yılında Ayşe Karadavut ile evlenen Şenocak şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul İslamoğlu rolüne hayat veriyor.

KAYRA ŞENOCAK OYNADIĞI DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Diriliş Ertuğrul

Beni Affet

İsimsizler

Vatanım Sensin

Diriliş Ertuğrul

Yürek Çıkmazı

Kızılcık Şerbeti

KAYRA ŞENOCAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN