Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin kimdir? Ne iş yapar? Nerelidir? Ali Yıldırım Sezer hakkında merak edilenler neler?

AK Parti Gölcük Belediye

Ali Yıldırım Sezer kimdir?

Gölcük’ün tanınmış isimlerinden Ali Yıldırım Sezer, 1970 yılında Saraylı’da doğdu. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden 1987 yılında mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam etti ve 1992 yılında hukuk alanında mezun oldu.

Siyasi ve hukuki kariyerine adım attıktan sonra, 1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolan Sezer, beş dönem boyunca Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. Aynı zamanda bir dönem Başkan Vekilliği görevini üstlenerek baro çalışmalarında etkin bir rol oynadı. Son dönemde Kocaeli Barosu’nun Genel Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği delegesi olarak seçilen Sezer, hukuk camiasındaki etkinliğini sürdürmektedir.

Hukuk alanındaki çalışmalarının yanı sıra, Sezer sosyal sorumluluk projelerinde de aktif bir rol oynamıştır. GÖLASDER, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD gibi önemli derneklerin kurucularından biri olup, yönetim kurulu üyeliklerini üstlenmiştir. Ayrıca, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelikleri gibi toplumsal alanlarda da hizmet vermiştir.

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildi. Başarılı bir yönetim sergileyen Sezer, şimdi AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak gelecek seçimlere hazırlanmaktadır.