Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selçuk Geçer’den ‘3. Dünya Savaşı’ Senaryosu! 2024 Altın ve Dolar Tahminleri Olay Yarattı

Piyasaların nabzını yakından takip eden Selçuk Geçer, altın ve dolar hakkında yaptığı açıklamalar ile piyasaları alt üst etti. Geçer’in tahminleri dudak uçuklatır cinsten oldu.

Piyasaların nabzını yakından takip

Elinde parası olan vatandaşlar ve yatırımcılar, yatırım yaparak kar elde etmenin farklı yollarını aramaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl artış göstermeye başlayan altın ve dolar rakamları tarihi rekorlara imza attı. Dolar kuru 30 lira barajını geçerken, gram altın fiyatları da 2 bin lirayı çoktan aştı.

Hem yatırımcılar hem de vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Selçuk Geçer, dünya ülkeleri arasında yaşanmasını muhtemel gördüğü çekişmeleri aktardı. Geçer yaşanabilecek durumlar karşısında ise altın ve dolar fiyatlarının, mevcut fiyatların çok çok üstüne sıçrayacağını ifade etti.

‘GRAM ALTIN 6 BİN LİRAYI GÖRÜR’

Herkes tarafından en güvenli yatırım aracı olarak kabul edilen altın, geçtiğimiz yıldan itibaren yukarı yönlü yükselişine ivme kazanarak devam ediyor. Son günlerde yatay bir seyir halinde olan altın fiyatları yatırımcıları endişelendirmeye başlasa da uzman isimler, özellikle bu yılın yaz aylarından itibaren altın fiyatlarının yeniden yükseliş dönemine gireceğini öngördüklerini ifade ediyor.

Ekonomist Selçuk Geçer ise oldukça ciddi ve ses getiren bir senaryoyu gündeme taşıdı. Uzman isme göre İran ile Amerika arasındaki gerilimin daha da artması felaket niteliğinde sonuçların meydana gelmesine neden olacak. Bunun yanı sıra Geçer, Amerika’nın İran’a müdahalesinden sonra Rusya’nın da işin içine girdiğine dikkat çekti.

‘DOLAR KURU 70 TL OLUR’

Selçuk Geçer öne sürdüğü senaryosu açıklarken şu ifadelere de yer verdi; ‘’Rusya işin içine girerse 3. Dünya Savaşı çıkar. Bu da enflasyonda çok ciddi etkiler yaratır. Altın fiyatları uçar. Şu an risk yokken bile 2 bin dolarlık ons altın fiyatları konuşuluyor.’’

Selçuk Geçer açıklamalarına şöyle devam etti; ‘’2024 ortalarından sonra bu senaryo devreye girerse 3000 ya da 3500 dolarlık ons altını konuşuyor olacağız.’’ Geçer, seçimlerden sonra işlerin kontrolünün kaybedileceğini de ifade ederek; ‘’O zaman biz 70 TL’lik dolar seviyesini görebiliriz. Bu da gram altının 6 bin lira olması demek.’’