Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’deki yangın havadan görüntülendi: Büyükakın’dan açıklama geldi!

Gebze’de bulunan boya fabrikasında yangın çıktı. Havadan görüntülenen yangına dair Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın can kaybının ve yaralanmanın olmadığını açıkladı. 

Gebze'de bulunan boya fabrikasında

Gebze’nin Pelitli Mahallesi Sanayi Sokak’ta bulunan kimyasal fabrikada saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda personel sevk edilirken 20 bin metrekare alana sahip olan fabrikadaki yangın drone kameralarla havadan görüntülendi.

“CAN KAYBI VE YARALI YOK”

Müdahalenin sürdüğünü ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kontrol altına almak mümkün olmadı. Çok büyük bir alanda yangın var. 20 bin metrekare kapalı alanı olan fabrika. İçinde kimyasal ürünler de var. Dolayısıyla çok dikkatli müdahale ediliyor. 128 personelimiz ve 50’nin üzerinde aracımızla müdahale sürüyor ama içeride mahsur kalan bir çalışan yok, can kaybı yok, yaralanma yok. Dolayısıyla bunlar bizim açımızdan sevindirici. Çok yakında da inşallah kontrol altına alırız. Çıkış sebebini henüz bilmiyoruz. Söndürme işlemi bitikten sonra ayrıntılı inceleme gerektiriyor” dedi.

“OSB İTFAİYELERİMİZ MÜDAHALE EDİYOR”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gebze ilçemiz Pelitli’de bir fabrikada meydana gelen yangına Kocaeli Büyükşehir itfaiyesi ve OSB itfaiyelerimiz müdahale ediyor. İlk belirlemelere göre yangından etkilenen bulunmamaktadır. Ayrıca Vali Yardımcısı Başkanlığında AFAD ve diğer teknik ekipler bölgede çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’de çok büyük fabrika yangını!

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. belediye başkanı ve vali ne güzel açıklamalarda bulunuyorlar. .sonuçta kontrol altına alınamadı .yanıp bitince sönecek demek istiyorlar.hangi devirde yaşıyoruz. teknolojinin bu günkü boyutlarıyla bir yangın nasıl söndürülemez..yada böylesi bir fabrikaya nasıl izin verilir. .yetkililer hamaset yapmak yerine bunu açıklasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hırsızlık suçundan
Sıradaki Haber 14 yıl cezası vardı: Yakalandı!