Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli haber – TIR’a ve bariyere çarpan araç 250 metre sürüklendi: 1 ölü, 3 yaralı var!

Dilovası D-100 Karayolu’nda arızalanan çekiciye çarpmamak için orta şeride geçen tıra, arkadan otomobil çarptı. Tıra çarpan otomobil, daha sonra bariyerlere çarparak 250 metre sürüklendikten sonra durabildi. Yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Dilovası D-100 Karayolu'nda arızalanan

Dilovası D-100 Karayolu’nda kaza yaşandı. Meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan çekici arıza yaptı ve sağ şeritte durdu. Hareket halindeki tır ise çekiye çarpmamak için yolun orta şeridine geçerken, bu sırada 41 APS 486 plakalı otomobil, önce tıra daha sonra da bariyerlere çarparak 250 metre sürüklendikten sonra durabildi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

D100’de yaşanan kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini yaptı.

Otomobilde bulunan Cengiz Baran hayatını kaybederken, Filiz D., Emre A. ve şoför Ömer Y. yaralandı. Yaralılar ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle araç hurdaya döndü. Tırın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İzmitli esnafın oğlu kazada yaşamını yitirdi