Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star 3 Şubat dokunulmazlık kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2024 All Star,

Survivor 2024 All Star, 3 Şubat Cumartesi günü heyecan dolu bir geceye sahne oldu. Her hafta yaşanan kalma gitme mücadelesi ve dokunulmazlık oyunu ile geçen gecede, takımlar arasında kadro değişimi de yaşandı.

Survivor’da Acun Ilıcalı tarafından açıklanan kadro değişikliğiyle mavi takımdan Nefise, kırmızı takıma transfer oldu. Aynı şekilde kırmızı takımdan Yağmur, mavi takıma geçti. Diğer yarışmacılar ise kendi takımlarında mücadeleye devam etti. Bu değişikliklerle birlikte yeni takımlar oluştu.

Kritik dokunulmazlık oyununda takımlar, parkurda mücadele ettiler. En başarılı performansı sergileyen takım, dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak diğer takım ise bir yarışmacısını eleme potasına gönderecek.

KIRMIZI TAKIM DOKUNULMAZ!

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım, 12-3’lük skorla kazandı. Mavi takımın ise bir erkek yarışmacısını eleme potasına gönderme kararı alması gerekecek.

Bu hafta Survivor’da erkek eleme adayı belirlenecek. Mavi takımın potasında yer alan Yaman (7) ve Hakan (7) eşit oylama aldı. Takım kaptanı Seda, bu iki isim arasından eleme adayını seçmek üzere düelloda yarışacak. Haftanın ilk eleme adayı ise Yaman oldu.