Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bıyık’a coşkulu karşılama: Darıca’da rekor peşindeyiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin  Darıca Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Bıyık, AK parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın önünde yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Bıyık yaptığı açıklamada Darıca’da rekor peşinde olduklarını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde

Türkiye’de siyaset gözünü ve kulağını 31 Mart’a çevirdi. Siyasi partilerde adaylıkları açıklanan isimler il ya da ilçelerinde karşılanmaya başlarken; bunlara son olarak AK Parti’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da eklendi.  Yeniden aday olarak gösterilen mevcut belediye başkanı Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın önünde karşılandı. Bıyık yaptığı açıklamada bu seçimde rekor peşinde olduklarını söyledi.

“DUYGU DOLU ANLAR YAŞIYORUM”

Kendisini karşılamaya gelen partililere teşekkür eden Başkan Bıyık, “Şu an çok duygulu anlar yaşıyorum. Darıca’da milletimizin derdiyle dertlendik. Darıcalılar hep yanımızda oldu. Teşkilatlarımız bize büyük güç verdi. Cumhurbaşkanımızın gece gündüz koşturduğu ortamda, uyku bize haram dedik. Canla başla çalıştık. Bu kentin yarınlarına dedikodu siyaseti değil, eser siyaseti yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Bu seçimdeki hedefimiz çok farklı. Biz Darıca’da rekor peşindeyiz. 2019 seçimlerinden daha fazla oy almak için gece gündüz çalışacağız. Burada yüzlerce insan bizimle beraber olmak için burada. Cumhur ittifakımız ve teşkilatımızla beraber çok çalışacağız. 31 Mart seçimlerinde kazanan yine biz olacağız” dedi.