Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derincespor AŞ. alt yapı takımları dikkat çekiyor!

Bu sezon A takım olarak mutlak şampiyonluk hedefleyen Derincespor AŞ. alt yapıda da dikkat çekiyor. Sarı lacivertlilerde 11,12 ve 13 yaş grupları sezonu açtı.

Bu sezon A takım

Başkanlığını Şahin Çavuşoğlu’nun yaptığı Derincespor AŞ. bu sezon da yatırımlı bir takım kuruyor. Sarı lacivertlilerde hedef mutlak şampiyonluk ancak Derince ekibi alt yapıda da iyi kadrolarla yerel liglerde yer alacak. Sarı lacivertlilerde 11,12 ve 13 yaş grupları sezonu açtı. Antrenörler Tugay Kavurt, Aykut Budak eşliğinde Derince Stadı’nda çalışmalarına başlayan Derincespor, haftanın 3 günü çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.  

AMAÇ SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK

Derincespor Alt Yapı Antrenörü Tugay Kavurt Nokta Gazetesi’ne yaptığı değerlendirmede “Hayırlısı ile sezonu açmış bulunmaktayız. Amacımız rekabetçi futboldan ziyade topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamak. Şahin Çavuşoğlu başkanımız öncülüğünde ekip arkadaşım Aykut hocam ile birlikte bölgenin çocuklarına en iyi şekilde hizmet etmek istiyor, yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyoruz” diye konuştu.