Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselbey’den ÇOK BÜYÜK galibiyet! “62-60”

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi B Grubu’nda Karamürselbey ile Akhisar Belediye nefes kesen bir karşılaşma oynadı. Maçı 62-60 kazanan ekibimiz Play-Off yolunda çok değerli bir galibiyete imza attı.

Türkiye Basketbol Erkekler 2.

Karamürsel Atatürk Spor Salonu’nda bugün saat oynanan maça çok iyi başlayan Akhisar ekibi baskısı ve agresif oyunu ile sonrası ilk çeyreği 21-12 önde tamamladı. 2. periyotta rakibin baskısını hafifleten Karamürselbey aradaki farkı eritti ve devreye 33-30 geride girdi. 3. periyotta da çekişme devam etti ve son 10 dakikaya 46-46 beraberlikle girildi.

ALİ VE YİĞİTALP’TEN 35 SAYI BİRDEN

Nefes kesen maçın 4. periyodunda Karamürselbey öne geçmeyi başardı son ve 36 saniyeye 59-58 üstünlükle girdiği maçı 62-60 kazanmasını bildi. Karamürsel ekibinde Ali Yurtseven 19 sayı ile maçın yıldızı oldu. Yiğitalp 16, Kaan 10, Sami Taşçı ve Efe 6’şar, Burak 3, Baran da 2 sayı ile galibiyete katkı sağladı. Akhisar’da Dündar ve Yiğit’in 10’ar, Osman’ın 9, Tolga’nın 8 sayısı yeterli olmadı. Sezonun bitimine 3 hafta kala ikinci sıradaki rakibini yenip üzerine çıkan ve Play-Off hattına yerleşen Turgut Taşçı’nın öğrencilerinin sevinci görülmeye değerdi. Nokta Gazetesi yazarı, maçı takip eden değerli spor insanı Ahmet San, Play-Off’a kalma yolunda önemli bir engeli aşan Karamürselbey’in oyuncularını, antrenörlerini ve yönetimini tebrik etti.