Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Ekinci: Konu benim için kapandı

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Cem Ekinci, Adanaspor maçının ardından sorularını yanıtladı. Cem hem galibiyeti değerlendirdi hem de kendisi ile ilgili çıkan transfer söylentileri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu

Adana karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Cem şu şekilde konuştu: Maçı biraz zora soktuk diyebilirim ancak 3 puan 3 puandır ve kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah sezonun ilerleyen döneminde bu tür maçları daha kolay kazanmasını öğreneceğiz. Ben de her dakika kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Takımım için elimden gelenin hep fazlasını yapmak istiyorum. Takıma katkı sağlayabiliyorsam, dışarıdan da bu çabam fark edilip takdir ediliyorsa ne mutlu bana.

AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Kocaelispor’da mutluyum, burada kendimi çok iyi hissediyorum. Söylendiği gibi teklifler oldu ancak ben buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. Yüzde yüzümü Kocaelispor’a vermek istiyorum, konu benim için kapanmıştır. Son haftaların formda ekiplerinden Boluspor ile deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Orada da elimizden gelenin en iyisinin yapmak ve 3 puanla dönmek istiyoruz.