Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Şubat Okullar Tatil Mi 2024 MEB: Yarın Okul Tatil Mi? 6 Şubat Okul Var Mı? Salı Günü Okullar Tatil Mi? 6 Şubat Resmi Tatil Mi?

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketi deprem üzerinden 1 yıl geçti. 6 Şubat Salı gününün gelişiyle milyonlarca vatandaş yarın okul tatil mi sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Beklenen açıklama geldi. 6 Şubat okullar tatil mi 2024 MEB açıklaması yapıldı. İşte detaylar..

6 Şubat 2023 tarihinde

6 Şubat okullar tatil mi 2024 MEB araştırması yapan milyonlarca öğrenci ve veliye son durum mesajı geldi. 11 ilde şiddetli bir şekilde etkili olan 6 Şubat depremi yıldönümü geldi. 6 Şubat 2024 Salı gününün gelişiyle Kahramanmaraş merkezli depremin kabuk bağlamamış yaraları tekrar kanadı. Asrın felaketi 6 Şubat depreminde eşini, dostunu, sevdiklerini, evlerini, işlerini kaybeden vatandaşlar ayağa kalkmaya çalıştı. Deprem felaketinin yıldönümü olması sebebiyle yarın okul var mı sorusuna yanıt arandı. Öğrenciler 6 Şubat okullar tatil mi 2024 MEB sorgusu yaptı. Peki, 6 Şubat resmi tatil mi? Salı günü okullar tatil mi? 6 Şubat okul tatil mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

6 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ 2024

Asrın felaketi 6 Şubat depreminin sene-i devriyesi geldi çattı. 6 Şubat 2024 Salı gününü gelişiyle 2024 resmi tatil listesi merak edildi. Yarın 6 Şubat olmasından ötürü tatil olup olmayacağı sorgulandı. Gündemin en çok merak edilen maddesi olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem yıldönümü gelişiyle okulların durumu sorgulandı. Deprem bölgesinde okullar tatil mi merak edildi. 6 Şubat okullar tatil mi 2024 merak edenler için hemen belirtelim ki henüz böyle bir tatil kararı alınmadı.

6 ŞUBAT RESMİ TATİL Mİ?

Hemen belirtelim ki 6 Şubat 2024 Salı günü ile ilgili henüz kesinleşmiş bir açıklama yapılmadı. MHP Adıyaman İl başkanı Ali Önat, Adıyaman Valisi Osman Varol’u ziyaret ederek 6 Şubat gününün tatil edilmesini talep ettiklerini bildirdi. MHP’li Ali Önat, “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahatça yapabilmesi ve deprem şehitlerinin anılması için 6 Şubat’ın tatil günü olmasını talep ettik” sözlerini sarf etti. Talebin olumlu karşılandığını söylendi ancak resmi bir karar yok. 6 Şubat 2024 için tatil olmadığı için yarın tüm kamu kurumları ve özel sektör işyerleri normal çalışma sistemlerine devam edecek.