Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova Basketbol, Erok’u da devirdi! “81-67”

Son 2 sezon elde ettiği iki şampiyonluğun ardından bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi, ligin 22. haftasında sahasında Esenler Erokspor’u ikinci çeyrek sonrası orta koyduğu müthiş basketbolunun ardından 81-67 mağlup etti ve Play-Off hattında tutunmaya devam etti.

Son 2 sezon elde

KLASİK 5 PARKEDE

Çayırova Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Çayırova Belediyesi, Diante Watkins, Phille Greene, Serhat Uğur, Ercan Bayrak ve Tolga Kaan Birer beşiyle başladı. Maça hücumda ritimli bir başlangıç yapan Esenler Erokspor, karşılaşmanın ilk periyodunu 29-16 önde kapattı.

İNANILMAZ SAVUNMA

İkinci periyot ile birlikte hücumda iyi oyununu yakalayan Çayırova Belediyesi, farkı azaltsa da ilk yarıya 40-37 geride girdi. Üçüncü periyotta harika savunması devam eden ekibimizde İlkan Karaman da devreye girdi ve yeşil siyahlılar son çeyreğe 60-51 önde girdi. Son periyotta da rakibine oranla daha isabetli oynayan ve skor kaydeden Çayırova temsilcisi karşılaşmadan 81-67 galip ayrılmayı başardı.

İLKAN KARAMAN ŞOV DEVAM EDİYOR

Ligin ilk yarısında rakibi Esenler Erokspor’a deplasmanda mağlup olan Çayırova Belediyesi, iç sahada kazanarak rövanşı aldı. Çayırova adına maçın en skorer isim, 22 sayı 11 ribauntluk performansıyla son haftaların yıldızı İlkan Karaman olurken, Diante Watkins’in 15 sayı 4 ribaunt 5 asist, Phill Greene’in 11 sayı 4 ribaunt 5 asist ve Oğuz Savaş da 11 sayı 4 ribauntluk performansları ile galibiyette büyük rol oynadı.

KENT DERBİSİ ÇARŞAMBA

Çayırova Belediyesi aldığı bu skorla ligdeki galibiyet sayısını 11’e yükseltti ve Play-Off yolunda gelecek adına umut verdi. Sıkı bir rekabetin olduğu ligde öncelikli olarak ligde tutunmak isteyen Çayırova Belediyesi, ligin 23. haftasında 8 Şubat Perşembe saat 18.00’e Kağıtspor’un konuğu olacak.