Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 iş yerinde büyük vurgun yapmışlar: 7 kişilik hırsızlık çetesi polise yakalandı 

Gebze ve Çayırova’da bulunan 6 ayrı iş yeri ve araçtan piyasa değeri yaklaşık 4 milyon TL olan gıda malzemesi, otomobil lastiği ve teknoloji malzemesi çaldıkları belirlenen 7 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze ve Çayırova'da bulunan

Alınan bilgiye göre Gebze ve Çayırova’da bulunan 6 farklı iş yeri ve araçta 1 Aralık 2023 ile 2 Şubat 2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin İstanbul’dan ilimize gelerek hırsızlık yaptıkları belirlendi. Takibe alınan şüpheliler Gebze tır garajı mevkiinde dolaşırken polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

7 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Yakalanan şüphelilerin kullandığı araçta farklı bir şahsa ait ikiz plaka ve suç unsuru demir kesme makası, pense ve eldiven gibi çeşitli malzemeler ele geçirildi. İstanbul ilinde benzer birçok hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.