Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vahşi cinayeti böyle itiraf etti: Cesedi yakmaya çalıştım ancak olmadı!

Konya’da iki gündür kendisinden haber alınamayan Yıldırım Uyan’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Konya'da iki gündür kendisinden

1 Şubat Perşembe günü Konya’nın Güneysınır ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, ilçedeki çay ocağını işleten 42 yaşındaki Yıldırım Uyan’dan Karaman’da bulunan yakınları haber alamadı ve bunun üzerine durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, olaya dair çalışama başlatırken, ilçe genelindeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı ve Uyan’ın cinayet görüntülerine ulaştı. Emniyet ekiplerinin ulaştığı görüntülerde Ali Osman K. isimli kişinin kendisine ait olan otomobille Yıldırım Uyan’a çarptığı ve daha sonra yaklaşık 7 dakika sopa ile darp ettiği tespit edildi.

“ÇAY MESELESİNDEN DOLAYI ARAMIZDA HUSUMET VAR”

Yapılan çalışmanın ardından Ali Osman K.’ya ulaşan ekipler, kendisinin Yıldırım Uyan’ı görmediğini söylemesi üzerine savcılıktan alınan izin gözaltına alınan şüpheli Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden cinayet zanlısı ifadesinde, “Yıldırım Uyan ile çay satış meselesi nedeniyle aramızda geçmişe dair bir husumet var. Olay günü kendisini takip edip boş bir yolda çarptım. Daha sonra aracımda bulunan sopa ile darp edip etkisiz hale getirdikten sonra aracıma alarak önce ahıra götürdüm burada darp ederek öldürdükten sonra yanıma benzinde alarak dağlık alana götürerek orada cesedi yakamaya çalıştım ancak ceset yanmayınca gömdüm” diyerek olay anını anlattı.

KEMİKLERİNİN KIRILDIĞI BELİRLENDİ

Cinayet Büro Amirliği bağlı ekipler zanlının Yıldırım Uyan’ı gömdüğü alana giderek yer tespitinde bulundu. Zanlı Ali Osman K.’nın tarifi üzerine Yıldırım Uyan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Ceset otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside olayda hayatını kaybeden Yıldırım Uyan’ın bütün kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Cinayeti itiraf eden şüpheli ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.