Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti fragmanı bomba etkisi yarattı! Nilay’ın bebeği kimden? Nilay’ın bebeğinin babası belli oldu! Kızılcık Şerbeti 50. bölüm fragmanı İZLE

Show TV’nin büyük beğeni

Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeye devam ediyor. İşte detaylar:

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Turgut’un yapımcılığını yaptığı, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” adlı dizi, her yeni fragmanıyla büyük heyecan yaratıyor.

Dizinin 50. bölümüne ait yeni fragman, izleyiciler arasında bomba etkisi yarattı. Her bölümüyle reyting rekorları kıran dizi, Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncuların performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde, küçük Abdullah’ın babasının kim olduğu sorusu da yanıtlanacak gibi görünüyor. Melis Civelek’in kaleme aldığı senaryo ve Ketche’nin yönetmenliğiyle büyük bir başarıya imza atan “Kızılcık Şerbeti”nin yeni bölümü, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi isimler de dizinin güçlü kadrosunda yer alıyor.

“Kızılcık Şerbeti”nin 50. bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, yeni fragmanla birlikte dizinin heyecanı daha da arttı. İzleyicilerin merakla beklediği bu bölümde neler olacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ FRAGMAN İZLE