Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 50. bölüm fragmanı! Kıvılcım ile Ömer ilişkisi sil baştan… Nursema bir kez daha yıkılacak!

Son dönemlerin en çok konuşulan dizi projelerinden olan Kızılcık Şerbeti, son olarak yeni bölüm tanıtım videoları ile gündeme geldi. Tutkunu oldukları dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, tanıtım videoları karşısında adeta şok geçirdi.

Son dönemlerin en çok

Senaryosu ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun  gerçek hasta hikayelerinden esinlenilerek oluşturulan Kızılcık Şerbeti, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. İlk bölümünden bu yana gerek gerçek bir hikayeyi yansıtması gerek ise de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken fenomen proje, son olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan 49’uncu bölümü ile adından söz ettirdi.

Mustafa ile Nilay, Abdullah- Pembe- Alev üçlüsü, Kıvılcım- Ertuğrul ve Ömer ilişkileri derken geçtiğimiz hafta pek çok heyecanlı gelişmeye şahitlik eden Kızılcık Şerbeti izleyicileri, bu hafta neler yaşanacağını merak etti. Bunun üzerine Show TV tarafından yayınlanan yeni bölüm tanıtım videoları gündeme bomba gibi düştü. Bu hafta da Kızılcık Şerbeti izleyicilerini hem gergin hem de heyecanlı anların beklediği gözler önüne serildi.

KIVILCIM VE ÖMER YENİDEN TANIŞIYOR

Muhafazakar ve seküler ailelerin bir arada götürmeye çalıştıkları hayatlarını konu edinen Kızılcık Şerbeti’nin sevilen karakterleri Ömer ile Kıvılcım, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde izleyicileri bir hayli heyecanlandıracak. Bir süredir ayrı olan ikili, bu hafta yayınlanan bölümde ilişkilerine bir şans daha verecek. Birbirlerini sil baştan tanımaya karar veren ikilinin yeniden mutlu olup olmayacakları merak ediliyor.

NURSEMA BABA EVİNE Mİ DÖNECEK?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde tutuklanan Umut, Nursema’yı ve Ünal ailesini adeta yıkıp geçmişti. Umut’un yeni bölümde hapisten çıkıp çıkmayacağını merak eden izleyicilere, senaristten şoke eden bir karşılık geldi. Abdullah’ın ‘Her şey eski düzenine dönecek’ sözü, Nursema’nın eve döneceğini düşündürdü. Öte yandan Junior Abdullah’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Mustafa’nın Nilay ile arasını nasıl düzelteceği de merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti’nin 50. bölümü 9 Şubat Cuma akşamı saat 20:00’de izleyiciler ile buluşacak.