Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ninjalar geri dönüyor: House of Ninjas, Netflix’ten kanlı ninja aksiyonu!

Netflix, yeni dizisi House of Ninjas ile ninjaların gizemli hayatını ekrana taşıyor. Dizi, Japon kültürü ve aksiyonun harmanlandığı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Netflix, yeni dizisi House

“House of Ninjas “ın merakla beklenen fragmanı nihayet yayınlandı. Netflix Japonya’nın son yapımı, kana bulanmış aksiyon ve ninjaların esrarengiz dünyasıyla dolu adrenalin pompalayan bir deneyimi garanti ediyor.

Netflix, çığır açan dizisi “House of Ninjas” ile sizi bu efsanevi savaşçıların gizli dünyasına davet ederken büyülenmeye hazır olun. Man From Reno’daki çalışmalarıyla tanınan parlak yönetmen David Boyle’un yönettiği bu 8 bölümlük Japon draması, karmaşık aile dinamiklerini antik dövüş sanatlarının hayranlık uyandıran sanatıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçirmeyi vaat ediyor.

TAWARA AİLESİ’NİN SIRADIŞI MACERASI

House of Ninjas, günümüzde yaşayan son ninja ailesi olan Tawara’ların öyküsünü anlatıyor. Aile, başarısız bir görevden sonra sıradan bir yaşama geçmeye ve yeteneklerini saklamaya karar veriyor. Fakat Japonya’yı tehdit eden yeni bir düşman ortaya çıkınca, Tawara’lar eski güçlerini yeniden kullanmak zorunda kalıyor.

Dizinin baş kahramanı Haru, Tawara Ailesi’nin ikinci oğlu. Haru, seçkin bir ninja olmasına rağmen, geçmişte yaptığı bir iyilik onu rahat bırakmıyor ve travmaya neden oluyor. Haru’yu Kento Kaku canlandırıyor. Kaku, aynı zamanda dizinin yardımcı yapımcısı. Dizide Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita ve Nobuko Miyamoto gibi oyuncular da rol alıyor.

NETFLİX JAPONYA’NIN İMZASI

House of Ninjas, Netflix Japonya tarafından hazırlanan bir dizi. Dizinin yönetmeni David Boyle, Man From Reno filmiyle tanınıyor. Boyle, senaryoyu Masahiro Yamaura, Kota Oura ve Kanna Kimura ile birlikte yazıyor. Dizi, 8 bölümden oluşuyor.

Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, yaklaşık 3 dakika sürüyor. Fragmanda, dizinin aile dramı, dövüş sanatları ve kanlı aksiyon sahneleri göze çarpıyor. Koreografisi ünlü dövüş sanatları uzmanları tarafından yapılan, otantik ve heyecan verici bir deneyim sağlayan nefes kesici dövüş sahneleri ile büyülenmeye hazır olun.

House of Ninjas, 15 Şubat 2024’te Netflix’te yayınlanacak. Dizi, Netflix’in Uzak Doğu’da ürettiği yerel içeriklerden biri. Netflix, anime ve live-action yapımlarla kütüphanesini genişletiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…