Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 10 Bölüm Fragmanı YAYINLANDI! Sandık Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı! Show TV Sandık Kokusu 10. Bölüm Fragman

Irmak’ın gelişiyle tüm dengelerin şaştığı Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı geldi. Sandık Kokusu son bölüm ardından Reha, Hande ile birlikte Cennet Sitesi’ne taşınma kararı aldı. Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı yayına girdi. İşte Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı..

Sandık Kokusu 10 bölüm fragmanı yayına girdi. Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu son bölüm ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Filiz ve Karsu’nun Irmak kavgasında restler çekildi. Başrollerini Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Metin Akdülger, Necip Memili, Demet Akbağ gibi isimlerin paylaştığı Sandık Kokusu dizisinde beklenen an geldi. Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı yayına girdi. Heyecanın doruk yaptığı Sandık Kokusu son bölüm ardından merak edilen Sandık Kokusu 10. bölüm tanıtımı geldi. Çarşamba dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu yeni bölümde Reha, Hande ile birlikte Cennet Sitesi’ne taşınınca olanlar oldu. İşte Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı ekranı..

SANDIK KOKUSU 10 BÖLÜM FRAGMANI

Sandık Kokusu 10 bölüm fragmanı bekleyen izleyiciler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Çarşamba akşamları yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı Karsu ile Reha boşandı. Boşanmayı öğrenen Tılsım, Deniz ve Selin’in tepkisi Karsu’yu üzdü. Irmak’ın eve gelişiyle annesi Filiz ile arası daha da açılan Karsu bilinmez bir yola girdi. Irmak’ın eve gelişiyle tüm dengeler alt üst oldu. Sandık Kokusu son bölümde Irmak’ın annesi Filiz’e, “Bu kadar nefret ediyorsan niye açtın ki kapıyı?” deyişi ardından Filiz’in gece kızının üzerini örttüğünü gören izleyiciler duygulandı. Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı Karsu’dan boşanan Reha soluğu bu kez de aynı apartmanda aldı. Hande’yle Cennet Sitesi’ne taşınan Reha, Karsu’yu çileden çıkardı. Ozan’ın darp edildiğini gören Atilla, ona yardım etmeye çalıştı ancak farklı bir kimlikle Atilla’yı gören Ozan korkup kaçmaya çalıştı. Bir el silah patladı. Peki, Sandık Kokusu kim vuruldu? Sandık Kokusu 10 bölüm 14 Şubat Çarşamba günü ekranda..

DİĞER VİDEOLAR