Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Kaş Kadın Beyhan Krize Girdi! Gelinim Mutfakta Beyhan Kaynana Ne Oldu? Bir Anda Yere Yığıldı! Yeşim Gözyaşlarına Boğuldu

Gelinim Mutfakta kaş kadın Beyhan Öksüz üzen gelişme ekrana geldi. 8 Şubat Perşembe günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1319. bölümde Yeşim gözyaşlarına boğuldu. Yarışmadan çekişme kararı alan Gelinim Mutfakta Yeşim açıklaması ardından kaynanası Beyhan krize girdi. Peki, Gelinim Mutfakta Beyhan ne oldu? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta kaş kadın

Kanal D ekranının en sevilen programlarından Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 8 Şubat Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1319. bölümde stüdyo yangın yerine döndü. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta maratonunda gözler yeni bölüm olayına çevrildi. Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana hastanelik oldu. İzleyicilerin odak noktası olan Gelinim Mutfakta Beyhan kaşları ünlendi. Bir yandan Gelinim Mutfakta Beyhan nereli araştıran izleyiciler bir yandan da yeni bölüm olayına odaklandı. Gelinim Mutfakta kaş kadın Beyhan Öksüz hastaneye kaldırıldı. Ekran başındaki izleyiciler şoke oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana ne oldu? İşte yaşananlar..

GELİNİM MUTFAKTA KAŞ KADIN BEYHAN NE OLDU?

8 Şubat Perşembe günü yayına giren Gelinim Mutfakta yeni bölümde sunucu Nursel Ergin anonsu herkesi şoke etti. “3 yıldır Gelinim Mutfakta’da yarışan Yeşim Öksüz yarışmadan çekilmek istiyor” diyen Nursel Ergin kararın detaylarını açıkladı. O sırada Yeşim’in kararından haberi olmayan kaş kadın Beyhan Öksüz, “Niye” diye sordu. Kamera kayıtları ekrana geldi ve Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana çevirdiği işler ortaya çıktı. Gözyaşlarına boğulan Gelinim Mutfakta Yeşim, “Ben kayınvalidemden utanıyorum. Beni bu hale getirdi. İstemiyorum. Bir insan bunu gelinine yapamaz. Demek ki beni hiç sevmemiş. Eşimin eski arkadaşına mesajlar atmış” diye konuştu. Ardından kayınvalideler odasında sesler yükseldi. Beyhan kaynana krize girdi. Nabzı yükselen Beyhan kaynana için oksijen tüpü istendi. Apar topar hastaneye kaldırılan Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana herkesi korkuttu.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta kaş kadın Beyhan kaynana popülerliğini artırdı. Gelinim Mutfakta Yeşim kaynanası olan Beyhan Öksüz aslen Amasyalı. 3 yıldır programda geliniyle birlikte altınları toplayan Beyhan kaynana bir dönem annesine bakmak için yapımdan ayrıldı. Annesinin vefatının ardından programa kaldığı yerden devam eden Beyhan Öksüz 55 yaşında. 32 yıllık evli ve 2 çocuğu olan Beyhan kaynana bir torunu var. Aşçı olarak çalışan Beyhan kaynana kaşları ile yapıma damga vurdu.

BEYHAN ÖKSÜZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN