Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Korkunç ölüm! Tramvayın altında ezildi

Tramvay hattına giren torununu kurtarmak isteyen yaşlı kadın, dengesini kaybedip düşerek seyir halindeki tramvayın altında kaldı, hayatını kaybetti.

Tramvay hattına giren torununu

Kadıköy’de bugün akşam saatlerinde korkutan bir olay meydana geldi. Caferağa Mahallesi’nde, tramvay hattına giren torununu kurtarmak isteyen bir yaşlı kadın, dengesini kaybederek düştü ve seyir halindeki tramvayın altında metrelerce sürüklendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılan yaşlı kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, yaşlı kadın hayatını kaybetti.

TRAMVAYIN ALTINDA SÜRÜKLENDİ

Olay, saat 19.00 civarında General Asım Gündüz Caddesi üzerindeki tramvay yolunda meydana geldi. İddialara göre, cadde boyunca yürüyen İlgün Kölege adlı yaşlı kadın, yanında bulunan torunu Adem Çakın’ı ray hattına girmekten kurtarmaya çalışırken denge kaybı yaşadı ve seyir halinde olan Kadıköy-Moda tramvayının altında kalarak sürüklendi.

HAYATINI KAYBETTİ

Polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine hızla müdahale etmesiyle çevre güvenliği sağlanırken, yaşlı kadın tramvayın altında sıkışık vaziyette bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kurtarma çalışmaları sonucunda yaşlı kadın ağır yaralı olarak çıkarıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Torun Adem Çakın ise hafif yaralarla atlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ duyurdu! 7 ilçe ama özellikle Darıca ve Kandıra…