Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV Canlı Yayın Müge Anlı İzle! Müge Anlı 9 Şubat 2024 Full İzle! Müge Anlı Canlı İzle Bugün! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Hafta finali programıyla sevenlerinin karşısına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 9 Şubat Cuma gününe özel yayın ATV ekranındaki yerini aldı. Olayların bitmediği Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölü başladı. İşte 9 Şubat Müge Anlı canlı yayın izle linki..

Hafta finali programıyla sevenlerinin

ATV ekranında yayın hayatına devam eden Müge Anlı yeni bölüm başladı. Bir hafta finaliyle daha sevenlerinin karşısına çıkan ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranında yaşananlar takibe alındı. Bir yandan kayıp dosyalarını inceleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı bir yandan da cinayet davalarındaki soru işaretlerine odaklandı. Ne söylese olay olan Müge Anlı yeni bölüm başladı. 9 Şubat Cuma günü yayına giren Türkiye’nin ablası ATV canlı yayın Müge Anlı hafta finali bölümünü kaçırmayın. İşte Müge Anlı canlı yayın izle ekranı..

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE BUGÜN

ATV canlı yayın Müge Anlı ekranında zorla alıkonduğu söylenen 73 yaşındaki adam canlı yayına çıktı. Eşi ile birlikte eski karısı ve ablasının karşısına geldi. Mahlike ve Mehmet yüzleşti. Abla Naciye, kardeşinin şiddet gördüğünü ve korktuğu için bir şey diyemediğini söyledi. Eski eşi de kendisinden yardım istediği için aramaya geldiklerini söyledi. Mehmet, mutlu olduğunu Mahlike Hanım’ın gitmesini istemediğini söyledi. Alıkonduğu iddia edilen adamın komşuları, ”Karı koca birbirlerine saygılı ve sevgililer” dedi. Komşular Mahlike Hanım’ın eşine çok iyi baktığını, kötü bir şey duymadıklarını söyledi. Karısının son içtiği kahve bardağı ile canlı yayına gelen 41 yaşındaki 3 çocuk annesi yayının ardından bulundu.

MÜGE ANLI BUGÜNKÜ PROGRAMI CANLI İZLE YOUTUBE

Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranında Müge Anlı anne Gülseren’e müjdeli haberi verdi. Adana Emniyetinin kızını bulduğunu söyledi. Damat Ramazan canlı yayına çıktı. Eski kayınvalidesi ile yüzleşen Ramazan kayınbiraderini vurduğunu, o yüzden cezaevine girdiğini ve eşinin huzursuzluklardan gittiğini anlattı. Azasının cinayetinden yargılanan muhtar canlı yayında
Köyü çalkalayan söylentilere ne yanıt verecek merak edildi. Muhtar, yayındaki Osman Bey’in iddialarının yalan olduğunu söyledi. Çıkan dedikoduların doğru olmadığını söyleyen muhtar, “Gökhan ben evde yokken benim evime gelmez” dedi.