Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’den Hüseyin Ayaz’a: Onu Gazze’ye gönderelim

MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü isim vermeden Başiskele Belediyesi bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’a tepki göstererek, “Onu Gazze’ye gönderelim, daha faydalı olur” dedi.

MHP İl eski Başkanı

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de en çok merak edilen ilçelerden birisi ise Başiskele ilçesi. Cumhur İttifakı seçimlere mevcut Belediye Başkanı Yasin Özlü ile yola devam etme kararı alırken önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı. Bugün Başiskele Yuvacık’ta bulunan bir kafede adaylığını resmen duyuran Ayaz, başvurusunu önümüzdeki hafta yapacağını ifade ederek Tarık Bin Ziyad’dan alıntı yaptı. Ayaz, seçimden çekilmeyeceğini ifade ederek “Ya fethedeceğiz ya şehit olacağız” ifadelerini kullandı.

“BAĞIMSIZ BAĞIMLI”

Ayaz’ın açıklamaların Milliyetçi Hareket Partisi İl eski Başkanı Aydın Ünlü isim vermeden tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünlü, Hüseyin Ayaz için “bağımsız bağımlı aday” ifadelerini kullandı. Ünlü paylaşımında, “Bağımsız bağımlı bir aday ‘Ya fethedeceğiz, ya şehit olacağız’ demiş. Onu Gazze’ye gönderelim, daha faydalı olur. Hayırlı Cumalar” ifadelerini kullandı.