Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mega kentte kıran kıran yarış: Erbakan da aday!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ile iş birliği noktasında anlaşmaya varamayan Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Elif Erbakan oldu. 

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partilerdeki temaslar devam ederken, Yeniden Refah Partisi’nin AK Parti’yi desteklemeyeceği ve üç büyük şehirde aday çıkaracağı Genel Başkan Fatih Erbakan açıklamıştı. Erbakan yaptığı açıklamada teşkilatların yüzde 95’inin ittifakı istemediğini ve ittifakın yapılmasının çok önem arz etmediğini söylemişti.

Erbakan’ın açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği partide, seçimlere 50 gün kala İstanbul adayı belli oldu.

ELİF ERBAKAN ADAY OLDU

Cumhuriyet Gazetesi’nden Sena Tufan’ın haberine göre, Necmettin Erbakan’ın kızı, Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Erbakan’ın isminin Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yarın saat 11.00’de yapılacak olan aday tanıtım toplantısından açıklanması bekleniyor.

KİMLER ADAY

31 Mart’taki seçimlerde sonucun en fazla merak edildiği şehirler arasında bulunan İstanbul’da mevcut başkan Ekrem İmamoğlu CHP’den aday olurken; AK Parti’den Murat Kurum, İYİ Parti’den Buğra Kavuncu, Zafer Partisi’nden Azmi Karamahmutoğlu, Saadet Partisi’nden Birol Aydın, DEM Parti’den Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ile bağımsız aday Dr. Taylan Yıldız yer alıyor.