Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Yunus Emre’nin karısından şoke eden yanıt! Gizem ile samimi halleri, ‘Harem kurdu’ dedirtmişti

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Survivor, bu kez yarışmacılarının performansları ile değil ikili ilişkileri ile gündeme geldi. Yunus Emre Özden ile Gizem Memiç’in samimi halleri, sosyal medyaya bomba gibi düştü. O görüntülerin ardından Özden’in eşine mesaj yağdı. İşte ayrıntılar…

Ekranların en sevilen yarışma

Acun Ilıcalı’nın fenomen yarışma programlarından olan Survivor, 2024 sezonu ile milyonları etkilemeye devam ediyor. All Star konsepti ile izleyicilerini ekranlarına kilitleyen sevilen yarışma programında sular durulmuyor.

Bu sene kırmızı takımın başarısızlığı sebebi ile takım içi tartışmaların artması, özellikle Nagihan Karadere’nin Aleyna Kalaycıoğlu’na fiziksel olarak verdiği tepki, geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konu başlıklarından olmuştu. Acun Ilıcalı Karadere’ye ‘Ya özür dile ya da git’ içerikli bir açıklamada bulunduktan sonra başarılı atlet yapım ekibi ve Kalaycıoğlu başta olmak üzere herkesten özür dilemeyi tercih etti.

Karadere tarafında sular durulurken son günlerde Survivor ile ilgili farklı konu başlıkları konuşulmaya başlandı. Bir parkur esnasında Yunus Emre Özden ile Gizem Memiç’in kameralara samimi bir şekilde yakalanması, Survivor izleyicilerini harekete geçirdi. Sosyal medya hesapları üzerinden Memiç ve Özden ile ilgili paylaşımlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları, Özden’in eşini de mesaj yağmuruna tuttu. Bedia Gözen Özden, o paylaşımlara verdiği yanıt ile şok etkisi yarattı.

“GİZEM’İN AMACI NE?”

Geçtiğimiz günlerde çıktığı yarışta mağlup olan ve sinirlenen Yunus Emre Özden’i Gizem Memiç teselli etmişti. Yunus Emre’nin yanaklarını sıkan Memiç, kameralara da yakalanmıştı. Memiç ile Özden’in o görüntüsü, sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi. Henüz birkaç ay önce evlenmiş olan Özden’i bir nevi savunan sosyal medya kullanıcıları, “Ne çirkin görüntüler”, “Gizem’in amacı ne?”, “Ne yapmaya çalışıyor” gibi yorumlarda bulundu.

EŞİNDEN YANIT GECİKMEDİ

Yunus Emre Özden ile Gizem Memiç’in o görüntüsünün ardından Özden’in eşi Bedia Gözen Özden’e sosyal medya kullanıcılarından mesaj yağdı. Bir kullanıcı Özden’e, “Ben Yunus Emre’nin kızlar ile olan yakınlığını doğru bulmuyorum. Dışarıdan kötü gözüküyor. Keşke Yunus Emre kızlardan uzaklaşsa” içerikli bir mesaj attı. Özden de o mesajı görmezden gelmeyerek şu karşılığı verdi: “Onu sakinleştirmeye çalışıyorlar arkadaşlar sevindikleri için dans ettiler takılmıyorum böyle şeylere. Kardeniz ile hediye göndermiş bana onu alacağım. Başka kötü bir şey düşünmek istemiyorum.”