Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 126 Bölüm TRT 1 CANLI İZLE! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle 126 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 126. Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Gönül Dağı 126 bölüm “Benim de hayatta var olma sebebim budur” sözüyle başladı. 10 Şubat Cumartesi günü yayınlanan TRT1 Gönül Dağı yeni bölümde amcaoğulları yolun sonuna geldi. Artık ayaklarının yere basma zamanı geldiğini anlayan Veysel, Taner ve Ramazan hayallerine kilit vurdu. İşte Gönül Dağı son bölüm izle 126 bölüm full izle linki..

Gönül Dağı 126 bölüm full izle ekranı geldi. 10 Şubat Cumartesi günü yayına giren Gönül Dağı son bölüm full izle ekranında Gönül Dağı Veysel’den, “İnsan çocukken büyük hayaller kuruyor. Ama büyüdükçe gerçekler de büyüyor” gelen sözü izleyicileri hüzünlendi. Gönül Dağı Selma ise, “İnsan vazgeçtiğinde biter her şey biliyorsunuz değil mi” diyerek desteğini esirgemedi. Artık ayaklarının yere basma zamanı geldiğini anlayan Taner, Veysel ve Ramazan hayallerine kilidi vurdu. Kenan ve Elif’ten bebek müjdesi geldi. İcat tutkusu buraya kadarmış. Gönül Dağı 126 bölüm izle ekranına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İşte Gönül Dağı son bölüm izle 126 bölüm full izle linki..

TRT1 CANLI GÖNÜL DAĞI 126 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 126 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

TRT1 Gönül Dağı 126. bölüm izle ekranında Kenan ve Elif evlat edinecekken gelen haber Gedelli kasabasını sevince boğdu. 10 Şubat Cumartesi gününün gelişiyle Gönül Dağı yeni bölüm bekleyen izleyiciler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. Gönül Dağı 126 bölüm hayallerine kavuşan Elif ve Kenan anne baba olmanın heyecanını yaşamaya başladı. Hayallerine kavuşan ve engellerin üstesinden bir bir gelen Elif ve Kenan için artık bambaşka bir dönem başladı. Büyük beğeniyle takip edilen Gönül Dağı 126. bölümde Ciritçi Abdullah emanet koyunlarını kaybetti. Reytinglerin zirvesine oturan Gönül Dağı 126. bölümde “Benim de hayatta var olma sebebim budur” sesleri yükseldi. Hırsızlık meselesi amcaoğullarının canını sıktı. Taner kasabadan vazgeçemediğini, “Belki benim de insan olarak görevim budur” diyerek aktardı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Gönül dağı 126. bölümde..

DİĞER VİDEOLAR