Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yeniden Refah İzmir Adayı

Yeniden Refah Partisi İzmir büyükşehir belediye başkan adayı açıklandı. 10 Şubat Cumartesi günü yapılan aday tanıtım toplantısında Yeniden Refah İzmir Adayı Suat Kılıç hayatı sorgulandı. Peki, Yeniden Refah Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç kimdir? İşte yanıtı..

Yeniden Refah Partisi İzmir

Ahlaklı Belediyecilik Yeniden Refah İle Mümkün sloganıyla yerel seçim startı veren Yeniden Refah Partisi Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı. 10 Şubat Cumartesi günü duyurulan Yeniden Refah Partisi İzmir büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu. Dört gözle beklenen Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde İzmir büyükşehir belediyesi için yarışacak olan Yeniden Refah İzmir adayı Cemal Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli sizler için araştırdık. İşte Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan hayatı..

YENİDEN REFAH PARTİSİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR ADAYI

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan olarak ilan edildi. Yerel seçimlerde İzmir için yarışacak olan Yeniden Refah Partisi İzmir Adayı Cemal Arıkan oldu. 10 Şubat Cumartesi günü yapılan Yeniden Refah Partisi aday tanıtım toplantısında adaylığı açıklanan Cemal Arıkan bilgileri geldi.

CEMAL ARIKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1977 İstanbul doğumlu olan Cemal Arıkan, Anadolu’nun çeşitli ilçelerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Cemal Arıkan ticaretle ilgilendi. Evli ve iki çocuk babası olan Cemal Arıkan, 2024 yerel seçimlerinde İzmir adayı oldu. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan Cemal Arıkan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçildi.