Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Partisi 3 büyükşehirde adaylarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi, seçim beyannamesini açıkladı. Partinin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları da Fatih Erbakan tarafından resmen ilan edildi.

Yeniden Refah Partisi, seçim

Yerel seçimlere az bir süre kala, partilerin aday açıklamaları hız kazanıyor. Yeniden Refah Partisi de son olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de kendi adaylarını çıkaracağını duyurdu. Parti, bugün düzenlediği basın toplantısında seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaştı.

ADAYLAR AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemal Arıkan olarak belirlendi.

“MİLLİ GÖRÜŞ SADECE SİYASİ BİR HAREKET DEĞİL”

Partinin lideri Necmettin Erbakan, yaptığı açıklamalarda milli görüş hareketinin önemine vurgu yaparak, “Milli görüş sadece bir siyasi hareket değil; ahlak, merhamet, liyakat ve feraset demektir” ifadelerini kullandı. Erbakan, rant belediyeciliğini sık sık eleştirirken, “Rant belediyeciliği demek israfa bulaşmış belediyecilik demektir” dedi. Ayrıca, belediyelerin kültürel etkinliklere kaynak aktarmasını eleştirerek, “Heykelci belediyecilik demek iş değil laf üretmek demektir” şeklinde konuştu.

2028 YILINA DİKKAT ÇEKTİ

Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesinde öne çıkan vaatler arasında, devlet okullarındaki çocuklara ücretsiz yemek desteği sağlanması, gençlere spor ve kültürel faaliyetlerde destek verilmesi, kadınlar için sıcak yuva merkezleri kurulması ve gençlere ileri sürüş pistleri açılması gibi konular yer alıyor. Parti lideri Necmettin Erbakan, yapılan bu vaatlerin 2028’de iktidara gelmelerine vesile olacağını belirterek, “Milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.