Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tır çay ocağına daldı: 4 yaralı

İzmit D-100 karayolunda kontrolden çıkan tırın yol kenarındaki çay ocağına dalması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken D-100 karayolunda ulaşım bir süre aksadı.

İzmit D-100 karayolunda kontrolden

Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Ö.K. idaresindeki 34 BZ 5300 çekici plakalı tır, Yenidoğan Mahallesi mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki çay ocağında daldı. Meydana gelen trafik kazasında çay ocağı önünde masada oturan 4 kişi tırın altında kalarak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ YARALANDI

azada yaralanan Sadettin Acar, Ekrem Metin, Kadir Bostan ve Mahmut Cur ekiplerin müdahalesi ile sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle çay ocağının sağında ve solunda bulunan ayakkabıcı ile depoda da maddi hasar meydana gelirken tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. D-100 karayolunun İstanbul yönünde kontrollü olarak verilen trafik tırın vinçle kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

CANLARINI ZOR KURTARDILAR

Kaza esnasında çay ocağında bulunan müşterilerden Kasım Yılmaz, “İçeride arkadaşlarla birlikte çay içiyorduk. Dükkanın köşesinde, yolu gören taraftaydım. Yola bakarken TIR’ın kafasının döndüğünü gördüm ve kuvvetli fren sesi çıkmaya başladı. Arkadaşlara bağırdım. Dükkanın en güvenli noktası olan köşeye doğru kaçtık. TIR da o sırada banketi atlayarak üzerimize gelip dükkana girdi. İçeride 3 kişiydik. Dışarıda 4 arkadaş vardı. 2 tanesini olay hemen bittikten sonra aldık, 1 tanesiyle biraz daha uğraştık, yaralıydı. Diğer arkadaş da yolun önündeydi, ona da herhalde TIR çarptı; yerde yatıyordu, göremedim” dedi. Çay ocağı işletmecisi Ahmet Tamer ise “TIR yoldan çıktı, direkt dükkana girdi. Dükkanda hasar çok. Ben tam çay yapıyordum; daldı içeriye. Dükkanın içi karardı, ondan sonra her şey toz duman” dedi.