Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hisareyn kaldı, Osmanlı 41 düştü “2-0”

Süper Amatör Lig’e bu sezon yükselen ve tarihindeki ilk Süper Amatör Lig sezonunu geçiren Osmanlı 41 kader maçında Hisareyn’e 2-0 mağlup oldu ve ligde havlu attı.

Süper Amatör Lig’e bu

İLK YARIDA TEK GOL

Hisareyn Stadı’nda oynanan ve iki takım için de sezonun en kritik maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Hisareyn 2, Osmanlı 41 de 1 kez pozisyon buldu ve ilk yarının sonlarında Hisareyn ekibi öne geçti. 45+1. dakikada Hisareynspor serbest vuruş kazandı. Yapılan orta sonrasında Ogün’ün vuruşunda top direkten döndü. Bu topu önünde bulan 2005’li sağ bek ve sağ kanat oyuncusu Berkay Efe Bilgin düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

KADER ADAMI KALECİ EMRULLAH OLDU

İlk yarı tek golle sona erdi. İkinci yarıda da çekişme vardı ve zaman zaman gerilimli anlar da yaşandı. Normal sürede bitime 16 dakika kala Hisareyn’de Muhammed Kandemir’in rakibini ceza sahasında düşürmesi ile Osmanlı 41 penaltı kazandı. Hisareyn’in başarılı kalecisi Emrullah soluna uzandı ve sezonun en kritik kurtarışına imza atarak penaltıyı kurtardı.

GENÇ YUSUF TUNA SKORU BELİRLEDİ

Tüm hatları ile beraberlik için yüklenen ve forvetini 4’leyen Osmanlı 41 uzatma anlarında ikinci gole engel olamadı. Maçın yıldızı Ogün’ün şutunda savunmadan seken top 2004’lü Yusuf Tuna Öztürk’e geldi ve bu futbolcunun şık golü ile skor 2-0’a geldi. Son anlarda Osmanlı 41’de Orkun itirazlarından ötürü kırmızı kart gördü takımını 10 kişi bıraktı.

BİRİSİ KALDI, DİĞERİ GİTTİ

Kalan sürede başka gol olmadı ve Hisareynspor sezonun maçında Osmanlı 41’i 2-0 mağlup ederek puanını 30’a çıkararak ligde kalmayı garantiledi, Osmanlı 41 ise bu sezon yükseldiği Süper Amatör Lig’e aynı sezon veda etti. Hisareyn’in bu galibiyeti Yeniyalı Barbaros, Derince ve Bekirdere’ye nefes aldırdı.