Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz’ın ekibinde dikkat çeken isim! Tek başına yüzde 2,46 oyu var

Başiskele Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ekibinde yer alan bir isim oldukça dikkat çekiyor.

Başiskele Belediyesi Bağımsız Belediye

2024 Türkiye Yerel seçimlerinde 48 gün gibi kısa bir süre kaldı. Seçim günü yaklaştıkça siyasi partilerin ve adayların çalışmaları hız kazanıyor. Kocaeli’de yerel seçim sonucunun en çok merak edildiği ilçelerden birisi Başiskele İlçesi. Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı olarak Mevcut Başkan Yasin Özlü’yü bir kez daha aday gösterdi. Önceki yerel seçimlerde seçimi ikinci sırada tamamlayan Saadet Partisi ise Zafer Mutlu bir kez daha seçime gitme kararı aldı. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ise henüz aday çıkarıp çıkarmama konusunda karar vermiş değil.

KURUCU BAŞKAN BAĞIMSIZ ADAY OLDU

2024 yerel seçimlerinde 2019 yerel seçimlerinde olmayan 2 faktör ilçede dengeleri değiştirecek. İlk defa yerel seçim tecrübesi yaşayacak olan Yeniden Refah Partisi Başiskele’de Uğur Yüksel ile seçime girecek. İlçede uzun bir süre belediye başkanlığı yapan Başiskele Belediyesi kurucu Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise bağımsız adaylığını açıkladı.

PARTİ GİBİ SKM EKİBİ KURDU

Geçtiğimiz Cuma günü adaylığı resmen duyuran Hüseyin Ayaz bağımsız aday olmasına rağmen 58 kişilik yönetim kurulu, 12 kişilik icra kurulu, 37 kişilik Kadın Kolları yönetimi 37 kişilik Gençlik Kolları yönetimi, 236 sandık görevlisi, 36 Okul Sorumlusu ve seçim işlerinden sorumlu 10 avukat ile seçime girecek.

YÜZDE 2,46 OY ALMIŞTI

Ayaz’ın SKM ekibinde en dikkat çeken isimlerden birisi ise SKM’nin teşkilat başkanlığını yapan Muharrem Can oldu. Can, 2019 yerel seçimlerinde Başiskele’den Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmuştu. İlçedeki oyların yüzde 2,46’sını alan Can, 2024 seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı olan Hüseyin Ayaz’ı destekleyecek.