Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Saral’dan vekillere ‘Leyla Hanım’ özrü

Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filmi dün akşam gerçekleşti. Galada yaptığı konuşmada milletvekillerini selamlamayı unutan KYÖD Başkanı Uğur Saral, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla özür diledi.

Leyla Atakan’ın hayatını konu

Ülkemizin tek dereceli seçim sistemiyle göreve gelen ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ın hayatını konu alan belgesel filmi dün galasını gerçekleştirdi.

SDKM’DE GERÇEKLEŞTİ

İzmit’in efsanevi belediye başkanı Atakan’ın ölüm yıl dönümünde Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen galaya oyuncular tam kadro katılım gösterdi.

YOĞUN KATILIM OLDU

İzmit Belediyesi ve gala gecesinin yürütücüsü olan KYÖD’ün ev sahipliğinde gerçekleşen geceye vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. Galada yaptığı konuşmada milletvekillerini selamlamayı unutan KYÖD Başkanı Uğur Saral ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla özür diledi.

“KONUŞMA METNİNDE OLMASINA RAĞMEN…”

İşte Saral’ın o paylaşımı: Dün akşam yapmış olduğumuz Leyla Hanım Gala Gecesi organizasyonunda, konuşma metnin de yazılı olmasına rağmen milletvekillerimize selamlama yapmadığımı fark ettim.

“HEYECANIMI MAZUR GÖRSÜNLER”

Bu hatamdan dolayı kendilerinden özür dilerim. Heyecanımı mazur görsünler. Gala gecesinde bulunan önceki dönem ve mevcut Milletvekillerimize saygı ve sevgilerimle….”