Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri’nin Cihan’ı Kubilay Aka’dan Yılmaz Erdoğan’a övgü… ‘Durmadan bizim için çalışıyor’

Son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer alan ve başarısını reytingleri ile de ortaya koyan İnci Taneleri, son olarak oyuncusu Kubilay Aka’nın açıklamaları ile gündeme geldi. Yılmaz Erdoğan’a övgüler yağdıran Aka’nın sözleri dikkat çekti. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok

Haftalar önce ilk tanıtım videosu ile dikkat çeken ve o günden bu yana da gündemin en çok konuşulan projeleri arasında yer alan İnci Taneleri, reytingleri silip süpürüyor. Son olarak yayınlanan 3’üncü bölümünde de çok seyredilen İnci Taneleri’ne Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakteri ile Kubilay Aka’nın canlandırdığı Cihan karakterinin bağlantısı damga vurdu.

Seneler önce karısını öldürmek ile suçlanarak cezaevine gönderilen ve ardından da çocukları evlatlık verilen Azem Yücedağ, hapisten çıkar çıkmaz ‘Adem’ olarak hayatı yakalamaya çalıştı. Bu süreçte pavyonda sahne alan Dilber ile tanışan ve hikayesi bambaşka bir yola evrilen Azem, son bölümde senelerdir görmediği oğlu Cihan’ın izini buldu. İkilinin yeni bölümde karşı karşıya gelip gelmeyecekleri merak edilirken Cihan karakterine hayat veren Kubilay Aka proje ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aka, Yılmaz Erdoğan’ı yere göğe sığdıramadı.

YILMAZ ERDOĞAN HAKKINDA KONUŞTU

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan genç oyuncu Kubilay Aka, ustası Yılmaz Erdoğan’ı yere göğe sığdırmadı. Erdoğan ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Aka, şu ifadeleri kullandı: “Yılmaz Erdoğan çok şahsına münhasır, çok güzel kalbi olan bir insan. Bu ülkeye sanat açısından birçok katkısı olmuş. Birçok dizinin yazarı, oyuncuları, onun öğrencileri. Bugün izlediğimiz İnci Taneleri gibi güzel bir hikaye de onun eseri. Sürekli yazıp üretiyor, bunu da bize aktarıyor ve öğretiyor. Durmadan, yorulmadan bizim için çalışıyor.”

“KEŞFEDİYORUM”

BKM’nin imzasını taşıyan, Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan İnci Taneleri’nde Cihan karakterine hayat veren Kubilay Aka, karakter ile ilgili de birtakım değerlendirmelerde bulundu. Cihan’ı henüz keşfetme aşamasında olduğunu belirten Aka, ‘İzlemeye devam edip hep birlikte göreceğiz’ ifadelerini kullandı.