Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalnızca araç sahibi olmak değil, kullanmak da lüks! Yeni zam açıklandı… Depo başına 128 TL’lik artış!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte peş peşe açıklanan hizmet ve ürün zamları tüketicilerin bellerini büktü. Henüz yılın başında olmamıza rağmen birçok kişi maaş zamlarının hızla erimiş olmasından şikayet ederken bu süreçte benzin ve motorin fiyatları da tepkilere sebep oldu. Sürücülere, bugün de kahreden bir haber verildi. İşte detaylar…

Yeni yıla girilmesi ile

Son dönemlerde kurlarda ve altın piyasasında hızlanmış olan yukarı yönlü hareketler, birçok kişiyi endişelendirmeye başladı. Döviz kurlarına ve altına bağlı olarak fiyatlandırılan hizmet ve ürünlere yeni zamların yapılmasından tedirginlik duyan tüketiciler alım güçlerinin nasıl toparlanacağını merak ederlerken bu süreçte birçok faaliyet de ‘lüks’ kategorisine girmeye başladı.

Önceleri yalnızca araç sahibi olmak bir lüks olarak değerlendirilirken akaryakıt fiyatlarına gelen son zamların ardından araçları kullanabilmek de rutinin dışına çıkan bir davranış olarak kayda geçmeye başladı. Depolarını doldurmakta güçlük çeken birçok kişi toplu taşıma araçlarına yönelmelerine rağmen ulaşım giderlerini karşılamakta güçlük çektiklerini belirtirken sektör kaynaklarından kahreden bir haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre yetkililer kısa bir süre önce zamlanan motorin için bir kez daha zam kararı aldı. İşte şoke edecek motorin zammına dair ayrıntılar…

MOTORİNİN LİTRESİNE GÖRÜLMEMİŞ ZAM

Yeni yıla girilmesi ile birlikte açıklanan ÖTV zammı neticesinde 2 TL birden artan motorin fiyatı, geçtiğimiz günlerde bir kez daha güncellendi. 41 TL’yi aşan motorin fiyatından ötürü araçları ile yola çıkmayı dahi düşünemeyecek duruma gelen tüketiciler indirim müjdesi beklerlerken sektör kaynaklarından şoke eden bir haber geldi.

Akaryakıt sektörü temsilcilerinden alınan son bilgilere göre yetkililer bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere yeni bir motorin zammı duyuracak. Konuşulanlara göre motorinin litre fiyatı 2 TL 56 kuruş birden artacak. Bu hesaba göre depo başına da 128 TL’lik bir artış yaşanacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 12 ŞUBAT

  • İstanbul benzin- motorin: 39,39 TL- 41,72 TL
  • Ankara benzin- motorin: 40,07 TL- 42,66 TL
  • İzmir: 40,30 TL- 42,67 TL