Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efsane dizi Çukur’un hayranları dikkat! O 3 isim bir araya geldi… Film çekimleri için geri sayım başladı!

Bir döneme damga vurmuş olan yapımlar arasında yer alan Çukur, yalnızca konusu ile değil oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmişti. Dizinin devamının çekilmesini isteyen izleyiciler ilgili yetkililere seslenmeyi sürdürürlerken heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Çukur’un 3 oyuncusu bir film için bir araya geldi.

Bir döneme damga vurmuş

Yeni dizilerin gündemden düşmediği şu günlerde birçok kişi bir döneme damgalarını vurmuş olan eski dizilere de büyük bir özlem duyulduğunu gözler önüne serdi. Tutkunu oldukları dizilerin final yapmalarının ardından dijital platformlar üzerinden tekrar bölümleri seyrederek projeler ile özlem gidermeye çalışan izleyiciler, özellikle ‘Çukur’ isimli efsane yapımı sık sık sorgulamaya başladı.

YouTube’da tekrarları sıkça seyredilen projelerin başında gelen Çukur, yayınlandığı dönem içerisinde rakiplerine acımamış ve reytingleri silip süpürmüştü. Geçtiğimiz aylarda bir dijital platform için devamının çekileceği iddiası ile gündeme gelen ancak iddiayı doğrulayacak bir gelişmenin yaşanmaması sebebi ile tutkunlarını hayal kırıklığına uğratan dizi, son olarak oyuncuları ile adından söz ettirdi. Efsane yapımda rol alan 3 oyuncunun bu kez bir film için bir araya geldikleri öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşan o oyuncu, Çukur severleri bir hayli heyecanlandırdı.

YENİ FİLMİ MÜJDELEDİ

Çukur dizisi ile oldukça geniş bir hayran kitlesine erişen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuştu. Okuma provasından paylaşılan fotoğraflar ile ilgili bilgi veren Köstendil, Çukur’dan bu yana dostluğunun devam ettiği Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu ile birlikte yeni bir filme başladıklarını müjdeledi.

İSMİ BELLİ OLDU

Çukur’da canlandırdığı “Vartolu Saadettin’ karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Rıza Kocağlu ve Damla Sönmez ile birlikte yeni bir projeye başladıklarını belirtti. Köstendil, Birsen Altuntaş’a vermiş olduğu röportajda şu ifadeleri kullandı: “Biz bir filme hazırlanıyoruz. Ben, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Şinasi Yurtsever bir sinema filmi okuma provalarına başladık. Filmi kendimiz yapıyoruz. Filmin ismi ‘Tezgah’. Mart ayında çekimleri başlayacak. Onun heyecanı var biraz… Komik, dert biraz enteresan bir film bekliyor olacak seyirciyi.”