Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Borçlulara nefes aldıracak haber: QNB Finansbank’tan 100 Bin TL’ye kadar uygun faizli kredi müjdesi!

Ekonomik sıkıntılar yaşayanlar için QNB Finansbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, 100 bin TL ihtiyaç kredisi vererek borçlulara rahat bir nefes aldıracak. İşte bankanın yeni oranları.

Ekonomik sıkıntılar yaşayanlar için

QNB Finansbank, bireysel kredi kullanmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. Banka, 100 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya, yeni müşteriler için geçerli. Faiz oranları ise oldukça cazip.

Ülkemizde enflasyon oranları yükseliyor. Bu da vatandaşların alım gücünü düşürüyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar, bankalara yöneliyor. Ancak bankaların faiz oranları da yüksek. Bu da kredi ödemelerini zorlaştırıyor. Bu noktada, uygun faizli kredi kampanyaları önem kazanıyor. QNB Finansbank, bu kampanyalardan birini duyurdu. Banka, bireysel kredi kullanmak isteyenlere 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. İşte yeni kampanyanın detayları…

KAMPANYANIN ŞARTLARI NELER?

QNB Finansbank’ın yeni müşteriler için geçerli olan 10 bin TL’lik faizsiz kredi kampanyası devam ederken şimdi de 100 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Bankada hesabı olmayanlar da hemen başvuru yaparak bu kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanya için internet üzerinden başvuru yapılmasını gerektiriyor. Başvuru formunda, kimlik bilgileri ve cep telefonu numarası isteniyor.

QNB’DE FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Kampanya kapsamında, 10 bin TL’lik kredi sıfır faizle veriliyor. Bu kredi, 6 ay vade ile geri ödeniyor. Aylık taksit tutarı ise 833,33 TL oluyor.

Banka, ayrıca 100 bin TL’ye kadar kredi de sunuyor. Bu kredinin faiz oranı ise %3,89. Bu kredi, 24 ay vade ile geri ödeniyor. Aylık taksit tutarı ise 7 bin 287,33 TL oluyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 174.895,72 TL oluyor.

Bankanın 50 bin TL’lik kredi için uyguladığı faiz oranı ise %3,74. Bu kredi, 36 ay vade ile geri ödeniyor. Aylık taksit tutarı ise 2.968,36 TL oluyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 106.860,76 TL oluyor.

QNB Finansbank’ın kredi kampanyası, sınırlı bir süre için geçerli. Bu nedenle, kredi kullanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için, QNB Finansbank’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya ve Kocaeli'de milyonlarca kişinin
Sıradaki Haber Hayat kaynağından korkutan görüntü! Metre metre çekiliyor