Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O pürüz aşılırsa Berat Kartal, Sultanbeyli’ye gidecek

3. Lig takımlarından Sultanbeyli Belediyespor, Kocaelispor’un genç yeteneklerinden Berat Kartal’ı renklerine katmak istiyor.

3. Lig takımlarından Sultanbeyli

FIRAT GÜL GİBİ ÇOCUĞUN YÜZÜNE BAKMADI

İki sezon önce sezon Elit U-19 Ligi’nde 34 maçta 3 gol atan, 9 da asist yapan, A takımla da çıktığı Adanaspor maçında yaptığı asist ve oynadığı futbolla hayli dikkat çeken Berat Kartal geçtiğimiz sezonu Gümüşhanespor’da geçirmişti. Kocaelispor’un eski antrenörlerinden Fırat Gül’ün yanlış kararı sonrası hak ettiği Kocaelispor formasını giyemeyen 2003 doğumlu futbolcuyu 3.Lig takımlarından Sultanbeyli Belediyespor kadrosuna katmak istiyor. Ancak aradaki pürüz şu. Kocaelispor, gönderdiği diğer genç futbolculara “Çağırma maddesi” kullandırıyor. Sultanbeyli ise futbolcuyu bu maddesiz almak istiyor. Arada bu pürüz aşılırsa Berat, Sultanbeyli’nin yolunu tutacak.

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU

İzmitli futbolcu her iki kanatta ve 8 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Duran toplarda oldukça etkili olan futbolcu yüksek temposu ve yüksek top tekniği ile biliniyor. Berat’ın Kocaelispor A takımında kiralanacaklar listesinde yer alması çok şaşırtmış, futbolcuyu çok sayıda kulüp yakından takip etmişti. İstanbul ekibi Berat’ın transferi ile ofans hattına çok yönlü bir futbolcuyu katmış oldu.