Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afra Saraçoğlu’ndan olay yaratan paylaşımlar! Dantelli üstü ile büyüledi… Yorumlar peşe peşe geldi!

Hem devam eden dizisi hem de reklam filmleri ile son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Afra Saraçoğlu, son olarak Instagram hesabı üzerinden

Hem devam eden dizisi

Seneler önce Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz’in başrollerini paylaştıkları bir sinema filminde ilk oyunculuk tecrübesini yaşayan Afra Saraçoğlu, zirveye giden yolda sağlam adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Sinema filminin ardından dizi sektörüne giriş yapan ve peş peşe çok ses getiren birçok projede rol alan Saraçoğlu, son olarak Yalı Çapkını ile büyük bir çıkış yakaladı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinin işlendiği dizide ‘Seyran Şanlı’ karakterine hayat veren Saraçoğlu hem oyunculuğu hem de güzelliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı.

Bir süredir başarılı kariyer hayatının yanı sıra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile olan ilişkisi ile de adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, ayrıca reklam filmleri ile de öne çıkmaya başladı. Kozmetik markası, şampuan markası, giyim markası derken son olarak bir çikolata markası ile de anlaşma imzalayan Saraçoğlu, adını Türkiye’nin dışında da duyurmayı başardı.

Afra Saraçoğlu’nun kariyer ve özel hayatı gündemden düşmemeye devam ederken ünlü isim son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yeni fotoğrafları ile adından söz ettirdi. Hem küçüklük fotoğraflarına hem de şimdiki haline bir seri çerçevesinde yer veren Saraçoğlu, özellikle dantelli üstü ile vermiş olduğu pozu ile sosyal medya kullanıcılarını büyüledi.

O POZU ÇOK BEĞENİLDİ

Instagram hesabından yeni bir fotoğraf serisi yayınlayarak takipçilerinin beğenilerine sunan Afra Saraçoğlu, güzelliği ile adeta mest etti. Saraçoğlu’nun beyaz renkli, dantelli üstü ile vermiş olduğu poz, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

‘RAMO ÇOK ŞANSLI’

Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı fotoğraflar binlerce sosyal medya kullanıcısından yorum alırken bir kullanıcının Mert Ramazan Demir’e yaptığı gönderme dikkatlerden kaçmadı. O kullanıcı ‘Ramo çok şanslı’ ifadelerini kullandığı yorumu ile Saraçoğlu’nun güzelliğini vurgulamış oldu.