Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu’na bomba transfer! Sercan Badur kadroya dahil oldu… Her şey değişecek!

Show TV’nin iddialı yeni dizilerinden Sandık Kokusu her bölümünde başarısına başarı eklemeye devam ederken projenin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin dahil olmuş olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Sercan Badur Sandık Kokusu ile el sıkıştı. İşte diziye ve Sercan Badur’un canlandıracağı karaktere dair tüm ayrıntılar…

Show TV'nin iddialı yeni

Yeni dizilerin reyting savaşında kendilerine yer bulmaya çalıştıkları şu günlerde Show TV’den güçlü bir çıkış geldi. Uzun bir sürenin ardından televizyon ekranlarına geri dönen Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, izleyiciyi kısa süre içerisinde etkisi altına aldı.

Özge Özpirinçci’nin yanı sıra; Metin Akdülger, Demet Akbağ, Necip Memilli gibi başarılı isimlerin de rol aldıkları Sandık Kokusu, ilk bölümünden bu yana izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Karsu’nun mücadelesini, Atilla’nın gizemini ve daha pek çok olayın nasıl gelişeceğini merak eden izleyiciler, her hafta ekranları başlarına kilitleniyorlar.

Show TV’nin iddialı yapımları arasında öne çıkan Sandık Kokusu’nun bu reytinglerde, başarılı bir şekilde yoluna devam edeceği tahmin edilirken izleyicileri heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre daha önce yankı uyandırmış pek çok projede boy gösteren başarılı oyuncu Sercan Badur, Sandık Kokusu’nun kadrosuna dahil oldu.

HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAĞI BELLİ OLDU

Kariyeri boyunca iddialı yapımlarda rol alan Sercan Badur, son olarak son dönemlerin en çok izlenen projelerinden olan Sandık Kokusu ile gündeme geldi. Dizinin sürükleyici hikayesine ‘Mert Melek’ karakteri ile dahil olan Badur, izleyicileri heyecanlandırdı.

Edinilen bilgilere göre Sercan Badur’un canlandıracağı Mert Melek karakteri, geçmişinden kaçmak için kimliğini değiştirmek durumunda kalan bir sanatçı. Ancak o sanatçının hayatında sular bir türlü durulmuyor. O sular, Karsu’nun ve diğerlerinin hayatlarını da sıçrayacak.

ATİLLA İLE BAĞI VAR

Mert’in gelişi hem Karsu’yu hem de Atilla’yı etkileyecek. Çünkü Mert ile Atilla’nın geçmişten gelen beklenmedik bir bağları var.

Canlandırdığı karakter ile ilgili konuşan Sercan Badur, Mert’in gelişi ile ortalığın iyice karışacağını belirtti. Sandık Kokusu’nun heyecan ile beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de Show TV’de yayınlanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!