Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti Bileti Kesildi: Survivor Yunus Emre Cezası BELLİ OLDU! Survivor All Star 2024 Yunus Emre Özden Cezası

Tartışmaların odak noktası olan Survivor Yunus Emre akıbeti belli oldu. Acun Ilıcalı’yı çileden çıkaran Survivor Yunus Emre cezası belli oldu. Her yeni bölümde kavga eden Yunus Emre Özden bileti kesildi. Peki, Survivor Yunus Emre ceza mı aldı? Survivor Yunus Emre diskalifiye olacak mı? İşte yanıtı..

Tartışmaların odak noktası olan

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışı hız kesmedi. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Survivor son bölüm ortalık karıştı. Turabi ve Nihat’ın sağlık sorunları ve Ersin Korkut’un elenmesiyle boşta kalan Kırmızı takıma 3 başarılı isim dahil oldu. Avatar Atakan, Sema ve Hilmicem’in katılmasıyla iyice kızışan Survivor yarışında kavga sesleri eksik olmadı. Programa katıldığı günden beri kavga etmeden duramayan Survivor Yunus Emre bileti kesildi. Her bölümde kavga ettiği görülen Yunus Emre Özden ceza aldı. Peki, Survivor Yunus Emre ceza aldı mı? Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre ne iş yapar? Yunus Emre Survivor aslen nereli? İşte merak edilenler..

SURVİVOR YUNUS EMRE CEZA ALDI MI?

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024 son bölüm beklenen oldu. Seyircileri ekrana kilitleyen Survivor yarışmasında tansiyonu bir an olsun düşmeyen Yunus Emre Özden ceza aldı. Acun Ilıcalı’ya rest çekmesiyle olay olan Yunus Emre ile Ogeday kavgası cezasız kalmadı. Ada konseyinde dikkat çekici açıklama yapan Yunus Emre Özden, “Ogeday beyefendi, ben gerçekten kişinin davranışlarına uygun bir muamele yaparım. Seviye daha da düşerse ben de Acun Abi, daha da aşağıya inebilirim demek istiyorum” dedi. Acun Ilıcalı, “Neyin tehdidini yapıyorsun sen kardeşim ya?” deyince olanlar oldu. Daha önce 3 ödül ceza alan Yunus Emre bir kez daha 3 ödül ceza aldı.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? ASLEN NERELİ?

Survivor All Star 2024 yarışmasında yer alan Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul Silivri’de doğdu. Ulaştırma lojistik alanında eğitim alan Yunus Emre 185 boy 82 kg. Açık Öğretim Fakültesi’nde öğrenim gören Yunus Emre Özden, Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı. Lise yıllarında aldığı kilolarla bir dönem dalga konusu olan Yunus Emre sporla tanıştı. Modelliğe ilgi duyan Yunus Emre Özden 17 yaşında ajanslara girdi. Katalog çekimleri, Fashion Week yer alan Survivor Yunus Emre Özden sporla dolu bir hayata başladı. Profesyonel olarak kick boks, güreş ve karatecilerle antrenmanlar yapan Survivor Yunus Emre, MMA (Mixed Martial Arts) dövüşlerine katıldı. Survivor All Star 2024 yarışında yerini alan Yunus Emre Özden kırmızı takımda yarışıyor.

YUNUS EMRE ÖZDEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN