Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

150 Bin TL Evlilik Kredisi BAŞVURU EKRANI: Faizsiz Evlilik Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır? aile.gov.tr 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru Ekranı 2024

Yeni evlenecek çiftlerin dört gözle beklediği 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru resmen başladı. 15 Şubat Perşembe günü start alan evlilik kredisi nasıl başvurulur merak edildi. 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi almak isteyenlerde aranan şartlar yayınlandı. Peki, 150 bin faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz evlilik kredisi başvuru ekranı..

Yeni evlenecek çiftlerin dört

Milyonlarca gencin iple çektiği Aile ve Gençlik Fonu başvuru işlemleri resmen başladı. Yeni hayata adım atacak olan gençlerin gündeminde ilk sırada yer alan evlilik kredisi başvuru sayfası açıldı. Milyonlarca vatandaşın yanıt aradığı evlilik kredisi başvuru başladı mı sorusu cevaplandı. 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi alacak olan gençler şartları sağladığı durumda parayı hesaplarında gördü. Peki, evlilik kredisi nasıl başvurulur? 150 bin faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru Ekranı 2024..

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

150 bin TL evlilik kredisi yaş sınırı öğrenen çiftlerin beklediği başvuru ekranı açıldı. Aile ve Gençlik Fonu faizsiz evlilik kredisi başvurusu başladı. 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi alacak olan gençlerin 30 yaşından gün almamış olması gerektiği açıklandı. İlk etapta Adıyaman, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki gençler için başlayan 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu için aşağıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada e-Devlet TC ve şifrenizi girerek bilgilerini doldurun.

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesi aile.gov.tr adresinden yapılan 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı. İlk Adıyaman, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki gençlerin yapabileceği 150 bin evlilik kredisi başvurusu için aşağıdaki linke tıklayın. Toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredi desteğinden 30 yaşından gün almamış gençler faydalanabilecek.

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN