Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Acil para lazım’ diyenlere net çözüm! Akbank resmen duyurdu: 0 faizli 10 bin TL’lik destek tek tık ile hesabınızda!

Nakde olan ihtiyacını hemen çözmek isteyen ancak bu süreçte de borcuna borç eklensin istemeyen tüketicilere, bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Akbank’tan müjdeli haber geldi. Birçok kişinin haberdar olmadığını yeni kampanyasını hatırlatan banka, faizsiz kredi desteğinin detaylarını paylaştı.

Nakde olan ihtiyacını hemen

Ekonomi piyasalarında yaşanan ve daha da uzun süreceği tahmin edilen olumsuz gelişmeler, gündelik hayatın her alanını etkilemeye devam ediyor. Gıdadan eğitime, faturalardan barınmaya kadar tüm hizmet alanlarda gözlenen yüksek oranlı artışlardan ötürü maaş zamlarının hızla eridiğine şahitlik eden tüketiciler, bütçelerindeki delik büyümeden kontrolü ellerine alabilmek adına destek kampanyalarını yakından takip ediyorlar.

Borçlarına borç eklenmesini göze alamadıkları için yüksek faizli kredilerden uzak durmaya çalışan ancak bu zorlu şartlarda nakit desteği alabilecekleri noktalara ulaşmakta da güçlük çeken tüketicilere, son olarak Akbank’tan yüzlerini güldürecek önemli bir haber geldi. İlgili şartları sağlayan tüm tüketicilere 0 faiz avantajı ile nakit desteği vereceğini bildiren banka, kampanyasının tüm detaylarını paylaştı.

AKBANK 0 FAİZLİ KREDİ DUYURUSU

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimlerinden olan Akbank, yeni ayın en avantajlı kampanyasını resmen duyurdu. Müşteri sayısını artırma yolunda tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar geliştirmeye özen gösteren banka, ilgili şartları sağlayanlara 0 faiz imkanı ile finansman sağlayacağını bildirdi.

Akbank tarafından yapılmış olan resmi duyuruya göre 29 Şubat 2024 tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar, 0 faiz ve 6 ay vade avantajı ile 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

KART KULLANANLARA 20 BİN TL’LİK EK DESTEK

Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlara 0 faiz ve 6 ay vade imkanı ile 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullandırılacağını bildiren özel banka, kart kullanmak isteyenlere de ek destek verileceğini ifade etti. Bankadan alınan bilgilere göre Akbanklı olma sürecini tamamladıktan sonra Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusu yapan ve bankadan onay alan kişiler, 0 faiz ve 6 ay vade avantajı ile 20 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans kullanabilecekler.