Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 83 Bölüm Fragman YAYINDA: Yargı Fragman 83 Bölüm Fragmanı İzle! Kanal D Yargı 83. Bölüm Fragmanı İclal Savcı Adliyeye Giriş Yaptı

Yargı 83 bölüm fragmanı bekleyen izleyiciler yeni bölümde yaşanacak gelişmelere odaklandı. Pazar akşamlarının sevilen yapımı Yargı yeni bölümde Kadir Adarlı suçu Merdan’a kaldı. Yargı 83. bölümde bu kez geçmişin tozlu raflarından İclal savcı ile Ilgaz belgeleri çıktı. İşte Yargı fragman 83 bölüm fragmanı..

Yargı 83 bölüm fragmanı

Yargı 83 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D pazar dizileri arasında yer alan Yargı yeni bölümde sular durulmadı. Hapishanede Kadir Adarlı’yı ziyarete gelen Merdan dedeye suç atıldı. Yargı 83. bölümde ne yapsa olay olan Çınar yine işleri karıştırdı. Kadir’in ölmesini dileyen Çınar bu kez her şeyi mahvetti. Kadir’in cinayeti Merdan’ın üzerine kalınca Çınar ne yapacağını şaşırdı. Cinayet soruşturmasına başlayan Eren ve Kubilay amir Merdan’ı aldı. Eski sevgili Fırat’ın gelişiyle her şeyin altında bir neden aramaya başlayan Ilgaz bu kez kendisi kayaya çarptı. Geçmişi unutmayan İclal savcının gelişiyle Ilgaz ve Ceylin aşkı yeni bir sınava girdi. İşte Yargı fragman 83 bölüm fragmanı..

YARGI FRAGMAN 83 BÖLÜM FRAGMANI 

Yargı 83 bölüm fragmanı izleyenler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. 18 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan Yargı 83. bölümde bu kez geçmişten Ilgaz’ın aşkı çıkageldi. İclal savcının gelişiyle Ceylin ve Ilgaz aşkı yeni bir sınava girdi. Kadir Adarlı’nın ölümünden mesul tutulan Merdan dede ne yapacağını bilemedi. girdi. Yargı yeni bölümde, “Sakladığım Hiçbir Şey Yok” diyen Ceylin’in aklını kurcalayanlar bir bir açığa çıktı. Fırat’ın gelişiyle tüm dengesi şaşan Ilgaz bu kez İclal savcının gelişine odaklandı. Kapıya dayanan Eren ile Kubilay amir, “Kadir Adarlı’nın cinayeti şüphesiyle gözaltındasın Merdan Kaya” deyip gözaltına aldı. Bu hadiseyi duyan Çınar bir kez daha suçlu ilan edildi. Ilgaz’ın geçmişinden çıkagelen İclal savcı ile Ceylin hesaplaşması başladı. Yargı 83. bölüm 18 Şubat Pazar günü saat 20.00’da Kanal D’de..